Δημοτικές εκλογές: Νέοι υποψήφιοι με τον Γιώργο Σπύρου για τον Δήμο Χαλκιδέων

Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων της δημοτικής κίνησης Άμεσα
Η δημοτική κίνηση Άμεσα με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Σπύρου συνεχίζει την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.


Στη δημοτική ομάδα συμμετέχουν


Ο Παναγιώτης Σπυριδάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μύτικα Χαλκίδος. Εδώ και 15 χρόνια μένει στα Δύο Δέντρα. Έχει σπουδάσει μηχανικός αυτοκινήτων σε τεχνική επαγγελματική σχολή και έχει αποκτήσει δίπλωμα αρτοποιίας/ζαχαροπλαστικής. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και τα τελευταία 25 χρόνια διατηρεί μαζί με την σύζυγο του στο κέντρο της Χαλκίδα, το αρτοποιείο «ΤΟ ΖΥΜΑΡΑΚΙ». Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά μια κόρη 14 ετών και έναν γιο 7 ετών. Αποφάσισε να στηρίξει τον Γιώργο Σπύρου γιατί θέλει και αυτός με τη σειρά του να συμβάλει συλλογικά στον τόπο του, το Ληλάντιο, γιατί είναι ένας τόπος ιστορικής σημασίας και με μεγάλες προοπτικές.


Η Κατερίνα Αλεξίου είναι ιδιωτική υπάλληλος και μένει στη Χαλκίδα. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο
Ζουμή και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά. Είναι απόφοιτος του Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου
Χαλκίδας με ειδικότητα «Μηχανογραφημένο Λογιστήριο» & κάτοχος Πτυχίου «Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου». Έχει εργαστεί στον τομέα της γραμματειακής υποστήριξης σε μεγάλες εταιρίες
Α.Ε., Ο.Ε.Ε.Ε. & Ε.Π.Ε, τηλεοπτικές παραγωγές και στον ALPHA στην εταιρία του Κων/νος Λαζόπουλος & ΣΙΑ Ε.Ε. Θέλει να αλλάξει η εικόνα της πόλης μας και κυρίως της περιοχής στην οποία διαμένει, τον Μπαταριά, ώστε να γίνει προσβάσιμη για όλους, γι’ αυτό και τάσσεται στο πλευρό του Γιώργο Σπύρου στις επερχόμενες εκλογές.


Ο Δημήτρης Μαραγκός γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα. Εργάστηκε για πάνω από 10 χρόνια στο χώρο της εστίασης στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας. Είναι παντρεμένος με την Τόλια Βασιλική και έχουν αποκτήσει μια κόρη. Σήμερα εργάζεται ως χειριστής μηχανών έργων σε Ναυτιλιακή εταιρία αλουμινίου. Ο λόγος που αποφάσισε να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι για να βοηθήσει στην προσπάθεια βελτίωσης της πόλης και των υποδομών της.

- Διαφήμιση -


Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις κι άλλων υποψηφιοτήτων.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!