Δημοτικές εκλογές – Κυριάκος Αντωνόπουλος: “Η Σκύρος αποφάσισε αλλαγή”

Σκληρή εκλογική μάχη δόθηκε το βράδυ της Κυριακής 8/10, στον Δήμο Σκύρου, καθώς ήταν ο μοναδικός δήμος που κατέβηκαν 5 υποψήφιοι συνδυασμοί! Δύσκολη η μάχη της αυτοδυναμίας από την πρώτη Κυριακή, γεγονός που επιβεβαιώθηκε από το ποσοστό που κατάφερε να συγκεντρώσει ο πρώτος επιλαχόν υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Μαυρίκος που έφτασε το 38,64%.

Δεύτερος στη σειρά ο υποψήφιος Δήμαρχος Κυριάκος Αντωνόπουλος όπου κατάφερε να συσπειρώσει το 20,54% και 488 ψήφους.

Ο Κυριάκος Αντωνόπουλος  μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, προέβη στην παρακάτω δήλωση

Το Ε.Μ.ΠΡΩ.Σ στον Β γύρο των Δημοτικών εκλογών!!!
Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπολίτες μας που μας ψήφισαν και μας στήριξαν στον αγώνα μας για ποιοτική δημοτική διαχείριση σε κάθε επίπεδο.
Ευχαριστούμε και όσους δεν μας ψήφισαν, όμως άκουσαν το λόγο μας, διάβασαν το πρόγραμμά μας, κατάλαβαν τις απόψεις και την αγωνία μας
Ο πρώτος γύρος των δημοτικών εκλογών έδωσε σε όλους τους συνδυασμούς τη δυνατότητα να αναπτύξουν τα προγράμματα και τις θέσεις τους για τη Σκύρο του αύριο σε ήπια πολιτικό κλίμα.
Η ΣΚΥΡΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΑΛΛΑΓΗ!
Το 61,36% ψήφισε αλλαγή ! Εμείς ως τμήμα αυτού του πολιτικού ρεύματος θα διαχειριστούμε τα του Δήμου σε συνεργασία με τις άλλες παρατάξεις μακριά από την αλαζονεία της πλειοψηφίας και της εξουσίας.
Σήμερα όλοι μας ξέρουμε πολύ καλά όλα τα παραπάνω και στο δεύτερο γύρο, την ερχόμενη Κυριακή θα κληθούμε να αποφασίσουμε ποιος θα ασκήσει τη διαχείριση την επόμενη δημοτική περίοδο

Κυριάκος Αντωνόπουλος – Υποψήφιος Δήμαρχος Σκύρου

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!