Εκλογές – Εύβοια: Στο Αλιβέρι ο Σίμος Κεδίκογλου – Δίπλα στους κατοίκους και τους εργαζομένους (φωτό)

Στο Αλιβέρι περιοδεύει από το πρωί της Πέμπτης 27/4 ο Υφυπουργός Σίμος Κεδίκογλου, τον οποίο και υποδέχθηκαν θερμά οι κάτοικοι, που έσπευσαν να του σφίξουν το χέρι για να του δείξουν την έμπρακτη συμπαράσταση στον προεκλογικό του αγώνα.

Ο ίδιος συζήτησε μαζί τους αρκετή ώρα, αφού ο Σίμος Κεδίκογλου εκτιμά πάντα την δια ζώσης επικοινωνία με τους συμπατριώτες του.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του το Α.Τ Αλιβερίου ενώ ακολούθησε η ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του Σταθμού ΑΗΣ της ΔΕΗ, όπου συνομίλησε με την διοίκηση και τους εργαζομένους.

Δείτε τι δήλωσε ο ίδιος σε ανάρτησή του

Σας ευχαριστώ από καρδιάς γι’ αυτή την τόσο θερμή υποδοχή σήμερα στο Αλιβέρι. Στους κεντρικούς δρόμους της σύγχρονης αυτής κωμόπολης, που κάνει υπερήφανους όλους τους Ευβοείς, συνάντησα τους κατοίκους της και συζήτησα μαζί τους για το μέλλον.
Επισκέφτηκα το Α.Τ. της περιοχής και ξεναγήθηκα στις εγκαταστάσεις του Σταθμού ΑΗΣ της ΔΕΗ όπου συνομίλησα με διοίκηση και εργαζόμενους.
Σας ζητώ να συστρατευθούμε και να συμπορευτούμε όλοι μαζί στον αγώνα για την ανάπτυξη και της πρόοδο του νησιού μας. Η Εύβοια αλλάζει, γίνεται πιο ισχυρή και είμαι σίγουρος ότι την 21η Μαΐου θα πετύχουμε μία μεγάλη νίκη.

- Διαφήμιση -
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!