Εκλογές 2023: Ξανά στους δρόμους ο Σίμος Κεδίκολγου με νέες περιοδείες και στόχο την αυτοδυναμία

Χωρίς να αφήσει καμία μέρα να πάει χαμένη, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και πρώην υφυπουργός Σίμος Κεδίκογλου, δεν εφησυχάζει και “σαρώνει” κυριολεκτικά το νομό με βασικό στόχο την προσωπική επαφή με τους πολίτες, που τίμησαν με την ψήφο τους τον ίδιο, αλλά κυρίως το κόμμα της ΝΔ, συσπειρώνοντας ακόμα περισσότερο τους ψηφοφόρους που τον εμπιστεύονται 20 χρόνια τώρα.

Στα Λουκίσια περιοδεύει από το πρωί της Τρίτης 31/5 ο Σίμος Κεδίκογλου με στόχο να επισκεφθεί εκ νέου όσα περισσότερα μέρη μπορεί απ΄άκρη σ΄άκρη του νησιού.

Ως έμπειρος πολιτικός γνωρίζει πως το υψηλό ποσοστό της 21ης Μαΐου πρέπει να διατηρηθεί και στις επαναληπτικές εκλογές και οι νέες περιοδείες του έχουν στόχο την διατήρηση και την αύξηση του εκλογικού αποτελέσματος και στην δεύτερη κάλπη.

Απανωτές είναι οι συσκέψεις στο πολιτικό του γραφείο όπου ήδη έχουν δρομολογηθεί οι συναντήσεις, οι επαφές και οι περιοδείες του πρώην υφυπουργού, που γνωρίζει το Νομό και τα προβλήματά των συμπατριωτών του εκ των έσω!

«Είμαστε όλοι στο μηδέν, πρέπει να συγκεντρώσουμε τις απαιτούμενες ψήφους ώστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να έχει μια ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία για να συνεχιστεί ο σημαντικός ρυθμός ανάπτυξης που έχουμε πετύχει», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Σίμος Κεδίκογλου


Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!