Ευαγγελία Μιμίκου: “Στηρίζω τους εργαζόμενους στην εστίαση γιατί γνωρίζω από ιδία αντίληψη, πόσο δύσκολος είναι ο χώρος αυτός”

Στα ΚΥΖΙΚΕΙΑ 2023 στη Ν. Αρτάκη, βρέθηκε η δικηγόρος και υποψήφια περιφερειακή Σύμβουλος με τον Φάνη Σπανό, Ευαγγελία Μιμίκου.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, η κα. Μιμίκου ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social την άποψή της για το ευαίσθητο θέμα της εργασίας στην εστίαση όσον αφορά την συμπεριφορά των πελατών προς τους εργαζομένους.

ΚΥΖIΚΕΙΑ 2023 στη Ν Αρτάκη, βραδιά μουσικής δεκαετίας 1980-1990. Να θυμηθούμε τα νιάτα μας. Όμως, θα σταθώ σε μια φράση ενός εργαζόμενου κοριτσιού, στο χώρο της εστίασης, που τη συνάντησα καθώς επέστρεφα από την εκδήλωση, στο εστιατόριο όπου εργαζόταν στην παραλία της Αρτάκης και μου είπε ” αχ να προλάβω κι εγώ να πάω στο πάρτυ να χορέψω”. Τα νέα παιδιά αγόρια και κορίτσια που εργάζονται στο χώρο της εστίασης και στον τουρισμό αξίζουν το σεβασμό και την προσοχή μας, διότι οι συνθήκες εργασίας είναι σκληρές, ιδιαίτερα το καλοκαίρι και οι απολαβές χαμηλές. Στηρίζω τους εργαζόμενους στην εστίαση γιατί γνωρίζω από ίδια αντίληψη, πόσο δύσκολος είναι ο χώρος αυτός.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!