Εύβοια: Έκτακτο συμβούλιο ζητά με έγγραφό του, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Γεωργαλάς – Τι συνέβη

Δείτε τι αναφέρει αναλυτικά για το έγγραφο που κατέθεσε και ζητά έκτακτο τοπικό συμβούλιο

Νέα Αρτακη: Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριωτισσες, πριν απο λίγα λεπτά κατέθεσα στο Δήμο το παρακάτω έγγραφο που αφορά την ανάπλαση της παραλίας μας, και την ίδια ώρα μίλησα και με τον κ. Κωσταρο ο οποίος προφορικά συμφωνεί με την ουσία του εγγράφου.

Τέτοια έργα πραγματοποιουνται τουλάχιστον κάθε 50 χρόνια και για το λόγο αυτό η ευθύνη των Τοπικών Συμβούλων είναι μεγάλη.

Το έργο αυτό όπως γνωρίζει ο κ. Κελαιδιτης και ο κ. Σπανος το ξεκίνησα με πολύ μεγάλο κόπο, δεκάδες υπηρεσίες και προβλήματα τα οποία ξεπεράστηκαν, πάντα με την αμέριστη βοηθεια των διοικήσεων του ΟΛΝΕ αλλά κυρίως, της περιφέρειας, του κ. Σπανού και του κ. Κελαϊδίτη που χρηματοδότησαν και χρηματοδοτούν το έργο .

- Διαφήμιση -

Η ανάπλαση της παραλιας άρχισε και θα τελειώσει μέχρι και το Κυζικειο πάρκο. Έχουμε την διαβεβαίωση του κ. Σπανού ο οποίος ποτέ δεν αθέτησε το λόγο του και τον ευχαριστώ.

Το έργο αυτό γίνεται,

1) Για την αναβάθμιση της πόλης μας

2)Για τους πολίτες  και τους επισκέπτες της πόλης μας ώστε να έχουν ένα σύγχρονο ανθρώπινο πεζόδρομο 

3)Για τους επαγγελματιες τις παραλίας οι οποίοι πρέπει να κάνουν σωστή χρήση των χώρων που τους παραχωρούμαι.      

Ο Προεδρος του ΟΛΝΕ κ.Γεροντιτης και ιδιαίτερα ο Διευθύνων Συμβουλος κ. Μανιατης έχουν τοποθετηθεί στο Δ.Σ του ΟΛΝΕ για τοπικά θέματα  να λαμβάνουν πάντοτε υπόψη την απόφαση των Δημοτικών Συμβουλίων.

Αγαπητοί συμπατριώτες  και συμπατριωτισσες , θέλω να γνωρίζετε ότι για την τελική μορφή της παραλίας, την ευθύνη θα την έχουμε εμείς οι τοπικοί εκλεγμένοι Σύμβουλοι της Αρτάκης και να μην κατηγορούμε αύριο την  Περιφερεια, τον ΟΛΝΕ κλπ.

Έχουμε την δυνατότητα σύμφωνα και με το νόμο βέβαια που αφορά τις κατασκευές σε χώρους ευθύνης του ΟΛΝΕ να   εισηγηθούμε την ορθότερη πρόταση και είμαι σίγουρος ότι θα εισακουστουμε απο Δ.Σ του ΟΛΝΕ που έχει τον τελευταίο λογο.     

Σε διαφορετική περίπτωσή, θα ενημερωθείτε άμεσα.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!