Εύβοια: Έξι δυνατές υποψηφιότητες με τον Λευτέρη Ραβιόλο για τον Δήμο Καρύστου

Συνεχίζει την ανακοίνωση ονομάτων ο Δήμαρχος Καρύστου και υποψήφιος για τις επόμενες δημοτικές εκλογές, Λευτέρης Ραβιόλος, παρουσιάζοντας ακόμα 6 νέα ονόματα που συστρατεύονται μαζί του για το κοινό όραμα του τόπου τους. Με το σύνθημα “Προχωράμε μαζί”, ο Λευτέρης Ραβιόλος μας συστήνει τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του.

Ο Χάρης Νικολόπουλος είναι φιλόλογος, νέος γεμάτος όνειρα, ιδέες και όρεξη για δημιουργία ! Δυναμικός, με όραμα για το μέλλον, ήθος , προτάσεις και ουσιαστικές παρεμβάσεις!
Φάρος του ο αείμνηστος Πατέρας του !
Αισιόδοξα προχωράμε μαζί !

Ο Παναγιώτης Σακκής έχει σπουδάσει στο ΑΠΘ στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Τώρα, ενώ τελειώνει το μεταπτυχιακό του, εργάζεται ως προγραμματιστής υπολογιστών και έχει εργαστεί στον τομέα του τουρισμού και της εστίασης στον Δήμο μας! Νέος με όραμα, εργατικός, με ήθος, φρέσκιες ιδέες, προτάσεις και τεκμηριωμένες απόψεις!

Προχωράμε μαζί δυναμικά !

Ο Βαγγέλης Τηνιακός είναι απο τους νέους που πιστεύουν στην αξία της συμμετοχής !

Νέος με όνειρα και ιδέες ! Έντονη προσωπικότητα με άποψη , ενεργή δράση και αποφασιστικότητα ! Δυναμικός και αν και πιλότος … προσγειωμένος και ορθολογιστής !

Προχωράμε μαζί με όραμα !

Ο Αντώνης Κουμάκης είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει τον εθελοντισμό και τον αθλητισμό ! Ανέκαθεν παρών και με διάθεση να προσφέρει απλόχερα αγάπη και βοήθεια όπου χρειάζεται. Ευγενικός και αυθεντικός με αγάπη για την Δημοτική Ενότητα Στυρέων και για όλο τον Δήμο μας !

Προχωράμε μαζί με ηθος και ανθρωπιά !

Ο Μάκης Λυκούδης είναι γνωστός σε όλους μας ! Είναι οδοντίατρος στο Νοσοκομείο μας, ενεργός δημότης, εθελοντής, δοτικός και αθλητικός ! Η αγάπη του για την προσφορά στον συνάνθρωπο τον έχει ωθήσει στην ένασχολησή του με τα κοινά ! Έχει ιατρικές και αθλητικές διακρίσεις, όραμα, ιδέες και πολύ μεγάλη αγάπη για τον Δήμο μας !

Προχωράμε μαζί δυναμικά !

Η Σοφία Ρουκλιώτη είναι ένα νέο κορίτσι με φρέσκιες ιδέες και απόψεις. Εργατική, με προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στα οικονομικά, διάθεση για συμμετοχή στα κοινά και όρεξη για δουλειά ! Έχει όνειρα για όλο τον Δήμο μας και αποφασιστικότητα !

Χαμογελάμε και προχωράμε μαζί!

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!