Εύβοια: Έργο ανάπτυξης για τις Πετριές ανακοίνωσε ο Σίμος Κεδίκογλου παρουσία του Μανώλη Γραφάκου (βίντεο)

Τις Πετριές του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου επισκέφθηκε την Τετάρτη 3/5 ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σίμος Κεδίκογλου, μαζί  με τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων, Μανώλη Γραφάκο για την παρουσίαση του έργου Βιολογικός Καθαρισμός (ΒΙΟ.ΚΑ) Πετριών, παρουσία εκπροσώπων του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, της ΔΕΥΑΚΑ και των μελετητών του έργου.

Ταυτόχρονα ο Σίμος Κεδίκογλου ανακοίνωσε και την δημοπράτηση του αλιευτικού καταφυγίου Αγίων Αποστόλων προϋπολογισμού άνω των 500.000 ευρώ, που αποτελούσε ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής επί σειρά ετών, το οποίο ικανοποιείται με γοργούς ρυθμούς.

Δείτε τι δήλωσε ο ίδιος σε ανάρτησή του μετά το τέλος της συνάντησης

“Υποδέχτηκα σήμερα το πρωί, στις πανέμορφες Πετριές του δήμου Κύμης Αλιβερίου, τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων, Μανώλη Γραφάκο για την παρουσίαση του έργου Βιολογικός Καθαρισμός (ΒΙΟ.ΚΑ) Πετριών, παρουσία εκπροσώπων του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, της ΔΕΥΑΚΑ και των μελετητών του έργου.

Τον περασμένο μήνα, το πολύτιμο αυτό έργο εγκρίθηκε προς χρηματοδότηση κατόπιν συνεργασίας μου με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα και τον αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη.

Ταυτόχρονα, ανακοίνωσα και την δημοπράτηση του αλιευτικού καταφυγίου Αγίων Αποστόλων, προϋπολογισμού άνω των 500.000 ευρώ, που αποτελούσε ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής επί σειρά ετών, το οποίο ικανοποιείται με γοργούς ρυθμούς. Την ερχόμενη εβδομάδα υπογράφεται η σύμβαση και μετά το πέρας της τουριστικής περιόδου, για ευνόητους λόγους, ξεκινούν οι εργασίες. Πρόκειται για δυο ωφέλιμα «εργαλεία» για την ανάπτυξη της περιοχής. Οι Πετριές άλλωστε είναι ένα τουριστικό μέρος που αναπτύσσεται ραγδαία και είναι ζωτικής σημασίας η ύπαρξη των κατάλληλων υποδομών για την διασφάλιση της ποιότητας ζωής και την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη.”

- Διαφήμιση -

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!