Εύβοια: Από καρδιάς καλωσόρισαν οι πολίτες τον Γιώργο Αυτιά – Με ποιους συναντήθηκε

Με χαμόγελα και ζεστασιά καλωσόρισαν τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Γιώργου Αυτιά στη Ν. Εύβοια όπου συναντήθηκε σήμερα με θεσμικούς παράγοντες, αυτοδιοικητικούς και απλούς πολίτες, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Εύβοια που αγαπά και έχει αναδείξει μέσω της δημοσιογραφικής του ιδιότητας από την εκπομπή που παρουσίαζε στον ΣΚΑΙ.

Τη Ν. Εύβοια επισκέφθηκε σήμερα ο Γιώργος Αυτιάς. Από την Ραφήνα κατευθείαν Κάρυστο, όπου ο Δήμαρχος Λευτέρης Ραβιόλος τον υποδέχθηκε με όλους τους συμβούλους του όπου του ανέπτυξαν όλα τα θέματα που απασχολούν τον τόπο.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής έγινε θερμά δεκτός από τους κατοίκους που τον υποδέχθηκαν με χαρά και τον ευχαρίστησαν για την ανάδειξη των θεμάτων της Εύβοιας από την εκπομπή του στο ΣΚΑΙ ενώ του επεσήμαναν ότι τήρησε την υπόσχεση που τους έδωσε να τους συναντήσει από κοντά καθώς δεν είθισται από υποψηφίους Ευρωβουλευτές να επισκέπτονται πλην της πρωτεύουσας του Νομού άλλες περιοχές.

Επόμενοι σταθμοί του το Αλιβέρι και η Ερέτρια όπου είχε επαφές με τους κατοίκους και τον Δήμαρχο Νίκο Γουρνή με τους οποίους συνομίλησε για αρκετή ώρα για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Η Εύβοια μαζί σου, ήταν η φράση που άκουγε ο δημοφιλής δημοσιογράφος από τον κόσμο που του έσφιγγε ζεστά το χέρι και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Δείτε φωτογραφίες από την περιοδεία

- Διαφήμιση -
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!