Εύβοια: Αυτά είναι τα στελέχη της ΝΔ που ορίστηκαν από τα κεντρικά για να επισκεφθούν το νησί μας εν όψει των εκλογών στις 25 Ιουνίου

Μόλις 26 ημέρες έμειναν για να προσφύγουμε εκ νέου στις κάλπες που όπως όλα δείχνουν η πρωτιά της ΝΔ πλέον δεν αμφισβητείται από κανένα. Το ζητούμενο όμως είναι η κατάκτηση της αυτοδυναμίας και μάλιστα όσο το δυνατόν μεγαλύτερης σε βουλευτικές έδρες.

Για να επιτευχθεί αυτό δόθηκε η εντολή από την εκλογική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας σε 50 στελέχη να γυρίσουν από άκρη σε άκρη την χώρα και να προσεγγίσουν πόρτα πόρτα τους ψηφοφόρους.

Θα πραγματοποιηθούν συνολικά 65 Περιοδείες σε 490 πόλεις σε 21 ημέρες. Το πρόγραμμα λέει ότι την Εύβοια προβλέπεται να επισκεφθούν ο Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Χρήστος Τριαντόπουλος, ο Γιώργος Καραγιάννης και ο Γιώργος Αμυράς . Επικεφαλής και μπροστάρης ο Κυριάκος Μητσοτάκης που θα κάνει σχεδόν διπλάσιες περιοδείες σε όλη σχεδόν την χώρα ζητώντας από τους πολίτες ψήφο ισχυρής αυτοδύναμης κυβέρνησης ώστε η Ελλάδα να συνεχίσει τον δρόμο της Ανάπτυξης.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!