Εύβοια: Ενίσχυση της ΕΛ.ΑΣ με 10 νέους αστυνομικούς – Η δέσμευση του Υφυπουργού Σ. Κεδίκογλου

Με 10 επιπλέον θέσεις Αστυνομικών και Αξιωματικών ενισχύεται η Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας, στο πλαίσιο των τακτικών μεταθέσεων για το 2023.

Αίτημα πολλών ετών που υποστήριξε ένθερμα από την πρώτη στιγμή ο Υφυπουργός Σίμος Κεδίκογλου, όπου σε συνάντηση με τον Υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο τον Σεπτέμβριο, έθεσε το μείζων αυτό θέμα, αποσπώντας την δέσμευση του Υπουργού για νέα γενναία ενίσχυση σε αστυνομικούς υπαλλήλους με τις μεταθέσεις του Ιανουαρίου.

Θυμίζουμε ότι για πρώτη φορά στελεχώθηκαν οι υπηρεσίες της ΕΛΑΣ στην Εύβοια με 17 νέους αστυνομικούς τον Φεβρουάριο του 2022. Γεγονός πρωτόγνωρο, αφού συνήθως η ενίσχυση αφορούσε ετησίως το πολύ 7 αστυνομικούς.

Ο Υφυπουργός Σίμος Κεδίκογλου, ύστερα και από την επίσημη ανακοίνωση των τακτικών μεταθέσεων δήλωσε:

“Με επιπλέον 10 αστυνομικούς θα στελεχωθεί άμεσα η Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας. Είναι μια ακόμα κίνηση της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ασφάλεια των Ευβοιωτών στο πλαίσιο της δέσμευσης της ΝΔ για ασφάλεια παντού. Η απόφαση του υπουργού Τάκη Θεοδωρικάκου αποτελεί συνέχεια της περσινής, όπου και πάλι είχε ενισχυθεί η Εύβοια για πρώτη φορά με 17 αστυνομικούς.
Εκ μέρους των Ευβοιωτών τον ευχαρίστησα τότε για την απόφαση του, όπως και τώρα για την νέα απόφαση – που όπως μου είχε τονίσει δεν μπορούσε να πραγματοποιήσει νωρίτερα λόγω υπηρεσιακών διαδικασιών – αλλά θα υλοποιείτο σίγουρα τον Ιανουάριο. Το μήνυμα της ΝΔ και του Υπουργού “Ασφάλεια για όλους, ασφάλεια παντού”, γίνεται πράξη και στον τόπο μας Συνεχίζουμε δυναμικά την διεκδίκηση και την επίλυση των θεμάτων της αγαπημένης μας Εύβοιας. Το αξίζουμε, το απαιτούμε και το υλοποιούμε!”

- Διαφήμιση -
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!