Εύβοια: Ο Γ. Τσαπουρνιώτης μίλησε “έξω από τα δόντια”- Για τις φυσικές καταστροφές -Τις ανεμογεννήτριες- Το θέμα της διαχείρισης των σκουπιδιών και του νερού (βίντεο)

Ο δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας μας έχει δείξει με την πορεία του στα κοινά μέχρι σήμερα, ότι δεν μασάει τα λόγια του. Ότι παλεύει να μην ξεφύγει ούτε ένα ευρωπαικό πρόγραμμα για την καλυτέρευση της ζωής των συμπολιτών του, σε μια πανέμορφη περιοχή που έχει πληγεί πολλές φορές, τα τελευταία χρόνια απο φυσικές καταστροφές.

Ο Γ. Τσαπουρνιώτης μίλησε σε εκδήλωση του Τ.Ε.Ε. και του Ε.Μ.Π. που πραγματοποιήθηκε χθες, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, ημερίδα με θέμα «Η πρόκληση της κλιματικής αλλαγής και η απάντηση της έρευνας για την πράσινη και ψηφιακή μετάβαση με βιοασφάλεια». Σκοπός της ημερίδας ήταν η ανάδειξη των προκλήσεων της κλιματικής αλλαγής και η παρουσίαση των ερευνητικών δράσεων για την αντιμετώπισή τους, στο πλαίσιο των προγραμμάτων ΑΕΙ. Στην παρέμβαση του ο Δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας ήταν καταιγιστικός . Άλλωστε για αυτό τον επιβράβευσαν οι συμπολίτες του με ποσοστό ρεκόρ επανεκλογής. Για να τα λέει “χύμα και τσουβαλάτα.”

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!