Εύβοια: Σκληρή απάντηση του Γιάννη Κοτρογιάννη στον Συμεών Κεδίκογλου “Ας μην υποτιμά τη νοημοσύνη μας”

Ίσως ο αξιότιμος βουλευτής κ.Συμεών Κεδίκογλου βρίσκεται σε σύγχυση λόγω των εξελίξεων στο κόμμα του. Το κατανοώ. Τι να κάνουμε όμως που οι συνάδελφοι στις πρόσφατες εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου έδωσαν 45% πανελλαδικά και 58% (!) σε Εύβοια και Βοιωτία, στην παράταξη της ΔΗ.ΚΙ.Ο.

Ας μην υποτιμά συνεπώς ο κ. Βουλευτής την νοημοσύνη όλων όσων και ήταν πολλοί από όλο το πολιτικό φάσμα, που τίμησαν με την παρουσία τους την κοπή της πίτας μας (αφού ο ίδιος την αγνόησε). Αλλά εδώ δεν έκανε καν τον κόπο να μας επισκεφθεί, εδώ και 10 σχεδόν μήνες που κατέχει το αξίωμά του, να ακούσει τα προβλήματά μας και να προσπαθήσει σε ότι του αναλογεί, να βοηθήσει στην επίλυσή τους.

Γιατί αν ερχόταν θα διαπίστωνε ιδίοις όμμασι το πώς λειτουργεί χρόνια τώρα η Τοπική μας Διοίκηση στην οποία συμμετέχουν συνάδελφοι και από άλλους πολιτικούς χώρους, οπότε τα περί κομματικών τοποθετήσεών μου μάλλον θα σκεφτόταν να τα αναφέρει. Ας αφήσει λοιπόν τους έωλους χαρακτηρισμούς και ας σκύψει με αληθινό ενδιαφέρον πάνω από τα προβλήματά μας!

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!