Εύβοια: Στο “Καλεντάρι” του Κυριάκου Μητσοτάκη η Χαλκίδα-Πότε έρχεται-Οι συναντήσεις του -Οι αναφορές του

Της Μαρίας Καράπα

karapa maria

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου σύμφωνα με πληροφορίες του evia online ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, θα επισκεφθεί την Χαλκίδα όπου θα συναντήσει τους τοπικούς φορείς και θα συζητήσει με πολίτες όπως άλλωστε συνηθίζει, αφού προτιμά την διά ζώσης επαφή, από τις συνήθως στημένες φιέστες ή την ωραιοποίηση “παραγόντων” ή υποψήφιων παραγοντίσκων που επιθυμούν να είναι ευχάριστοι.

Η συνάντηση όπως επισημαίνεται στην επίσημη πρόσκληση που θα γίνει στις 7:30 το απόγευμα στο καφέ SAROK.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποδείξει διαχρονικά ότι έχει επαφή με τον κόσμο και διαθέτει τα πολιτικά αντανακλαστικά, να έχει αφενός την μεγάλη εικόνα, αλλά και κατά τόπους άποψη για τα τεκταινόμενα, τόσο μάλιστα πλήρη, που πολλές φορές εκπλήσσει ακόμα και τους πιο στενούς συνεργάτες του.

Ο πρωθυπουργός που γνωρίζει πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις, σύμφωνα με πληροφορίες του evia online, θα αναφερθεί το Σάββατο το απόγευμα στα υπό εξέλιξη έργα, αλλά και στην αυξημένη κυβερνητική φροντίδα γενικότερα στην Εύβοια, που θεωρεί ότι αποτελεί ένα απτό παράδειγμα, της άμεσης και με επιτυχία αποτελεσματικής κυβερνητικής παρέμβασης-επίλυσης, σοβαρών προβλημάτων.

Ήδη με τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση στην Β. Εύβοια μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές, την συνεχή παρουσία κυβερνητικών παραγόντων για την επίβλεψη της σημαντικής σε όλους τους τομείς βοήθειας, αλλά και την απόφαση για την κατασκευή του δρόμου Χαλκίδα-Ιστιαία, που οι διεργασίες είναι σε εξέλιξη, αποδεικνύεται ότι μετά από πολλά χρόνια, οι εξαγγελίες μιας κυβέρνησης, έχουν χειροπιαστό και ισχυρό αποτύπωμα, όπως τόνισε στο evia online κορυφαίος κυβερνητικός παράγοντας

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!