Εύβοια-Σύσκεψη: Ν. Ταχιάος “Άμεσα επαναδημοπρατείται η μελέτη του Β. Οδικού Άξονα”-Ποιοι συμμετείχαν -Τι άλλο αποφασίστηκε

Ο υφυπουργός υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Ν. Ταχιάος ανακοίνωσε ότι επαναδημοπρατείται η μελέτη για το βόρειο οδικό άξονα, τονίζοντας ότι είναι μέσα στις πρώτες προτεραιότητες της κυβέρνησης . Η δε κατασκευή του δρόμου θα ενταχθεί στο ΕΣΠΑ. Ο κ. Ταχιάος επεσήμανε ότι “αναζητούμε επιπλέον πόρους για τη μελέτη του Βόρειου οδικού άξονα.”

Στη σύσκεψη στο Δημαρχείο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας ,που είχε ως θέμα τον τρόπο επιτάχυνσης της διαδικασίας αποκατάστασης των πολύ μεγάλων ζημιών που άφησαν πίσω τους οι κακοκαιρίες Daniel και Εlias, συμμετείχαν μεταξύ άλλων: ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός ο αντιπεριφερειάρχης, Γιώργος Κελαϊδίτης, ο δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης, οι αντιδήμαρχοι Καντζούρας, Αρβανίτης , Λιάσκος , Συζητήθηκαν αναλυτικά τα έργα υποδομών στο Μαντούδι, στο Κυμάσι, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, που επλήγη και από τις πρόσφατες κακοκαιρίες. Επισημάνθηκε δε ότι τα έργα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα.


Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!