Εύβοια: Τέλος στα… κεράσματα και στις φήμες.. έβαλε ο Σπύρος Πνευματικός – Η επικοινωνία με το evia online -Παραδίδει την έδρα του στη ΝΔ

Της Μαρίας Καράπα

Παρά τις προσπάθειες ορισμένων κύκλων να δημιουργήσουν άλλη εικόνα από την πραγματική, είτε με ανυπόστατα δημοσιεύματα, είτε με φήμες ότι θα κρατήσει την έδρα και θα ανεξαρτητοποιηθεί από τη ΝΔ, ο Σπύρος Πνευματικός τήρησε όσα είχε πει πρωτίστως στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η Επικοινωνία του evia online με τον Σπύρο Πνευματικό

Το evia online προκειμένου να ξεκαθαρίσει η ομιχλώδης ατμόσφαιρα που κάποιοι επιχείρησαν να δημιουργήσουν σπέρνοντας… καινά δαιμόνια – προφανώς για προσωπικούς τους λόγους – επικοινώνησε χθες με τον Σπύρο Πνευματικό και του ζήτησε να κάνει μια δήλωση. Ο πρώην βουλευτής ζήτησε να επικοινωνήσουμε λίγο αργότερα γιατί ήταν σε εξωτερικό ραντεβού. Επικοινωνήσαμε εκ νέου αλλά δεν απάντησε. Λίγο αργότερα επικοινώνησε μαζί μας η γραμματέας του και μας ενημέρωσε ότι είναι κουρασμένος και έχει πάει να ξεκουραστεί -λόγω προφανώς της καταμέτρησης μέχρι το πρωί -και ότι δεν μπορούσε να μιλήσει. Για τον λόγο αυτό να επικοινωνήσουμε σήμερα μαζί του.

Προφανώς η δήλωση – ανακοίνωση ξεκαθάρισε τα πράγματα που όπως μας έλεγαν στελέχη της ΝΔ μόνο καλό δεν έκανε στο κόμμα και στην νέα Κυβέρνηση.

Απορίας άξιον είναι πάντως γιατί περίμενε μία μέρα ο κ Πνευματικός για να πράξει το αυτονόητο, αφήνοντας χώρο σε διάφορους... καλοθελητές και διάφορες... πριμαντόνες να δημιουργούν ένα θρίλερ για το αν, θα παραδώσει την έδρα. Τέλος καλό όλα καλά όμως για τη ΝΔ.

Καλή θητεία στην Κωσταντίνα Καραμπατσώλη που όπως και για τους υπόλοιπους βουλευτές όλων των κομμάτων, το Evia online θα ενημερώνει για τις δράσεις τους υπέρ της Εύβοιας και της Σκύρου. Αυτονόητο είναι ότι με δεδομένη την μέχρι σήμερα παρουσία του πρώτου ειδησεογραφικού site στο νομό μας, αλλά και την διαρκώς αυξανόμενη δυναμική εμπιστοσύνης από τους πολίτες, (1.400.000 views μόνο τον τελευταίο μήνα) θα επιβραβεύουμε ή θα στηλιτεύουμε τα κακώς κείμενα, που αφορούν στην δράση τους ή στην ..απραξία τους. Πάντα με πραγματικά δεδομένα όπως επιτάσσει η σοβαρή διασταυρωμένη δημοσιογραφία!


Η ανακοίνωση του Σπύρου Πνευματικού

«Είμαι ειλικρινώς υπόχρεος και ευγνώμων για την ψήφο και τη στήριξη των πολιτών της Εύβοιας. Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση και η άνοδος της εμπιστοσύνης των συμπολιτών της σπουδαίας αυτής περιφέρειας στην δεύτερη κάλπη στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη δικαιώνουν τον αγώνα για μια καλύτερη Ελλάδα, στον οποίο συμμετείχα τα προηγούμενα χρόνια.
Παρά ταύτα, μετά τον θόρυβο και την ανησυχία που προξένησε σε συναθρώπους μου μια διαστρεβλωμένη ερμηνεία της επιστημονικής και ιατρικής μου υπόστασης με αφορμή μιαν ατυχή αποστροφή δημόσιας συνομιλίας μου, ξεκαθάρισα ότι δεν θα συνεχίσω τη θητεία μου στη Βουλή. Λυπάμαι βαθύτατα για την απογοήτευση που μπορεί να νοιώσουν όσες και όσοι με στήριξαν με την επιλογή τους, αλλά θα ακολουθήσω τις προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε η βουλευτική έδρα να μείνει στη Νέα Δημοκρατία».

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!