“Η …Σχολή Οδηγών” Γιάννης Κοντζιάς -Ο… Σαλίγκαρος και το σλάλομ με κολωνάκια-Εκπαίδευση δωρεάν- Σπεύσατε!

Της Μαρίας Καράπα

Όλοι το ίδιο είμαστε σε τούτο τον κοσμάκη και όλοι έχουνε καρδιά λαός και κολωνάκι. Το άσμα των Μανώλη Χιώτη- Μαίρης Λίντα μου ήρθε αυθόρμητα στο νου περιδιαβαίνοντας τον δήμο στα Λουτρά Αιδηψού και στην Ιστιαία όπου το κολωνάκι έχει την τιμητική του.

Τόσα κολωνάκια ούτε μπροστά από τις Βερσαλλίες .Αλλά ποια είμαι εγώ που θα κριτικάρω τον Ήλιο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Τον έναν και μοναδικό Ιωάννη Κοντζιά τον μεγαλοπρεπή. ¨Βρε μικροί τιποτένιοι τα κολωνάκια είναι κάτι σαν υποκατάστατο. Αφού δεν μπορεί να είναι δήμαρχος στο κολωνάκι το έριξε στα κολωνάκια.

Αν και εγώ πιστεύω ότι μήνυμα είναι ξεκάθαρο, ότι ο Άδωνης (ο αρχαίος ομορφάντρας) της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν.. κολώνει. Θα ρίχνει άσφαλτο μέχρι να σβήσει ήλιος . Ο δικός σας βεβαίως βεβαίως μικροί θνητοί.

Η πραγματική αλήθεια είναι άλλη όμως και σας την αποκαλύπτω υπήκοοι με το γνωστό αίσθημα ευθύνης που με διακρίνει . Πρόκειται για κίνηση με κοινωνικό πρόσημο . θέλει να συνδράμει στην αποφυγή ατυχημάτων και στην οδηγική παιδεία .

Το γεγονός ότι τα Λουτρά Αιδηψού και η Ιστιαία θυμίζουν… πίστα εκμάθησης υποψηφίων οδηγών μόνο χαρά πρέπει να σας προκαλεί βρε αχάριστοι . Τι σημασία έχει που για να στρίψεις πρέπει να βγεις από το αυτοκίνητο και να βάλεις μοιρογνωμόνιο πάνω στην καλύτερη ποιότητας άσφαλτο που.. κοκκινίζει όταν την βλέπεις.

Διότι αυτό είναι μια μικρή λεπτομέρεια . Να δοξάζετε το θεό πάλι τυχεροί είστε . Συνεχίζετε να εκνευρίζετε τον ήλιο της Τοπικής αυτοδιοίκησης Ιωάννη Κοντζιά τον Α΄και σας βλέπω με ….σαλίγκαρο σε λίγο . Εκτός και αν όπως λέει ο Μάρα και δύο φορές Γιάννης (Μαραγιάννης ) γίνει απερχόμενος στις 8 τρέχοντος…

Γιάννης Μαραγιάννης - Υποψήφιος δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού

- Διαφήμιση -
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!