Κάρυστος: Οι νέοι Αντιδήμαρχοι και εντεταλμένοι σύμβουλοι του Δήμου με απόφαση του Λευτέρη Ραβιόλου


Με απόφαση του Δημάρχου Καρύστου Λευτέρη Ραβιόλου ορίστηκαν Αντιδήμαρχοι και εντεταλμένοι σύμβουλοι οι κάτωθι:

  1. Ορίζει Αναπληρώτρια Δημάρχου & καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο Εξυπηρέτησης Πολιτών, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Διαφάνειας και Παιδείας τη δημοτική σύμβουλο της πλειοψηφίας Κανέλλου – Χουντάση Μαρία και της μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες με εξουσιοδότηση υπογραφής:
    α. Αναπληρώτρια Δημάρχου.
    β. Τη λειτουργία και εποπτεία σχολικών μονάδων και παιδικών σταθμών.
    γ. Τη λειτουργία του προγράμματος Διαύγεια.
    δ. Τη λειτουργία των ΚΕΠ και των διοικητικών υπηρεσιών.
    ε. Τη Διαφάνεια και την Ηλεκτρονική διακυβέρνηση.
    στ. Υπεύθυνη για τα θέματα πρωτογενούς Τομέα (Αγροτικής ανάπτυξης, κτηνοτροφίας, αλιείας) και θεμάτων εξυπηρέτησης των αγροτών και κτηνοτρόφων.
    ζ. Υπεύθυνη για την παρακολούθηση, τον συντονισμό και τον έλεγχο όλων των λειτουργιών, διαδικασιών και ενεργειών του γραφείου αδειοδοτήσεων και ρύθμισης εμπορικών δραστηριοτήτων, του τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Τουρισμού.
    η. Υπεύθυνη για τα θέματα που αφορούν όλες τις Κοινότητες του Δήμου Καρύστου σε συνεργασία με τους κατά τόπο αρμόδιους αιρετούς.
    θ. Να συνεργάζεται με τους υπόλοιπους αντιδημάρχους, τους εντεταλμένους συμβούλους και Προέδρους και τους εκπροσώπους των Δημοτικών Κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν.
  2. Ορίζει καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Περιβάλλοντος τον δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας Διγαλέτο Κωνσταντίνο και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:
    α. Υπεύθυνος καθαριότητας, πρασίνου κοινόχρηστων χώρων και παραλιών σε συνεργασία με τον Δήμαρχο, τους υπόλοιπους αντιδημάρχους, τους εντεταλμένους συμβούλους και τους προέδρους των κοινοτήτων της ΔΕ Καρύστου.
    β. Υπεύθυνος για την παρακολούθηση της καθημερινότητας στη Δ.Ε Καρύστου (παιδικές χαρές, φωτισμός κοινόχρηστων χώρων, καθαριότητα κλπ).
    γ. Υπεύθυνος για τον ευπρεπισμό και τη διατήρηση της καθαριότητας στην ΔΕ Καρύστου.
    δ. Υπεύθυνος για το δίκτυο αποχέτευσης ΔΕ Καρύστου και τη λειτουργία του ΒΙΟΚΑ Καρύστου.
    ε. Υπεύθυνος για τη μέριμνα αδέσποτων ζώων .
    στ. Υπεύθυνος για τη μέριμνα των αθλητικών εγκαταστάσεων της ΔΕ Καρύστου.
    ζ. Να συνεργάζεται με τους υπόλοιπους αντιδημάρχους, τους εντεταλμένους συμβούλους και Προέδρους και τους εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν.
    η. Υπεύθυνος για τη μέριμνα συντονισμού εθελοντισμού και κοινωνικών ζητημάτων.
  3. Ορίζει , καθ’ υλην Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων τον δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας Κουνέλη Κωνσταντίνο και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες :
    α. Υπεύθυνος καθημερινότητας ΔΕ Μαρμαρίου και υπεύθυνος συντήρησης αγροτικής -δημοτικής οδοποιίας.
    β. Υπεύθυνος παρακολούθησης της καθημερινότητας και της καθαριότητας δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων καθώς και οικισμών της ΔΕ Μαρμαρίου, πρασίνου , σταθμού μεταφόρτωσης και απορριμμάτων σε συνεργασία με τον δήμαρχο, τους υπόλοιπους αντιδημάρχους, εντεταλμένους συμβούλους και τοπικούς προέδρους.
    γ. Υπεύθυνος συντήρησης και επισκευής Ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και διαχείρισης υλικών, οχημάτων και εργαλείων του Δήμου.
    δ. Υπεύθυνος κεντρικών δικτύων Ύδρευσης, Άρδευσης του Δήμου Καρύστου.
    ε. Υπεύθυνος μηχανημάτων έργου και καλής λειτουργίας του μηχανοκίνητου εξοπλισμού του Δήμου Καρύστου (Απορριμματοφόρα, JCB, φορτηγά κλπ).
    στ. Αναπληρωτής Δημάρχου στο Συντονιστικό Τοπικό όργανο Πολιτικής Προστασίας.
    ζ. Υπεύθυνος για τον ευπρεπισμό και τη διατήρηση της καθαριότητας στη ΔΕ Μαρμαρίου.
    η. Να συνεργάζεται με τους υπόλοιπους αντιδημάρχους, τους εντεταλμένους συμβούλους και Προέδρους και τους εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν.
  4. Ορίζει καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Νομικών Θεμάτων και θεμάτων Πολιτισμού, Αθλητισμού & Τουρισμού καθώς και κατά τόπον αρμόδιο για την Δ.Ε. Μαρμαρίου τον δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας Οικονόμου Γεώργιο και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:
    α. Την ευθύνη και εποπτεία των οικονομικών θεμάτων και την ευθύνη των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Δήμου.
    β. Την εποπτεία των νομικών θεμάτων.
    γ. Τον συντονισμό των δράσεων σχετικά με τον πολιτισμό σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και τους εντεταλμένους συμβούλους.
    δ. Την εποπτεία ζητημάτων αθλητισμού ΔΕ Μαρμαρίου και την παρακολούθηση της καλής λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων σε συνεργασία με τους υπόλοιπους
    αντιδημάρχους, τους εντεταλμένους συμβούλους και τους τοπικούς συμβούλους.
    ε. Υπεύθυνο για την καλή λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών της Δημοτικής Ενότητας Μαρμαρίου καθώς και για τη συνεργασία με τους εκπροσώπους των Κοινοτήτων για την επίλυση των ζητημάτων που προκύπτουν.
    στ. Υπεύθυνος δικτύου Αποχέτευσης και ΒΙΟΚΑ της ΔΕ Μαρμαρίου.
    ζ. Να παρακολουθεί και να συνεργάζεται με τους αρμόδιους για την εξέλιξη των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη Δημοτική Ενότητα Μαρμαρίου.
    η. Υπεύθυνος για θέματα ενέργειας.
    θ. Να υπογράφει βεβαιώσεις, πιστοποιητικά και λοιπά διοικητικά έγγραφα που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της δημοτικής ενότητας Μαρμαρίου.
    ι. Εξουσιοδότηση για τέλεση πολιτικών γάμων και υπογραφή σχετικών εγγράφων.
    κ. Συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς και υπηρεσίες του Δήμου για τα θέματα τουρισμού και προβολής του Δήμου Καρύστου.
    λ. Την παρακολούθηση των δράσεων εθελοντισμού.
    μ. Να συνεργάζεται με τους υπόλοιπους αντιδημάρχους, τους εντεταλμένους συμβούλους και Προέδρους και τους εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν.
  5. Ορίζει κατά τόπον αρμόδιο για την Δ.Ε. Στυρέων τον δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας Σάκκα Κωνσταντίνο και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:
    α. Ευθύνη της καλής λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών της Δημοτικής Ενότητας Στυρέων.
    β. Να συνεργάζεται με τους υπόλοιπους αντιδημάρχους, τους εντεταλμένους συμβούλους και Προέδρους και τους εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν.
    γ. Να παρακολουθεί την καθημερινότητα (παιδικές χαρές, φωτισμός, πράσινο, ύδρευση, καθαριότητα κλπ).
    δ. Να υπογράφει βεβαιώσεις, πιστοποιητικά και λοιπά διοικητικά έγγραφα που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της δημοτικής ενότητας Στυρέων.
    ε. Να μεριμνά για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού που βρίσκεται στη Δημοτική Ενότητα Στυρέων.
    στ. Να παρακολουθεί και να συνεργάζεται με τους αρμόδιους για την εξέλιξη των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη Δημοτική Ενότητα Στυρέων.
    ζ. Εξουσιοδότηση για την τέλεση πολιτικών γάμων και υπογραφή σχετικών εγγράφων στη Δ.Ε Στυρέων.
  6. Ορίζει με αρμοδιότητες ως αντιδημάρχου πολιτικής προστασίας τη δημοτική σύμβουλο της πλειοψηφίας Βερούχη – Λεμονιά Μαρία υπεύθυνη Πολιτισμού, Τουρισμού, Εξωστρέφειας, Επικοινωνίας, Υγείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ισότητας :
    α. Υπεύθυνη για την παρακολούθηση των έργων που έχουν προκύψει από έκτακτες ανάγκες και υπεύθυνη δράσεων πρόληψης και άμεσης επέμβασης σε περίπτωση ανάγκης σε συνεργασία με τον Δήμαρχο, τους υπόλοιπους αντιδημάρχους, το Σ.Τ.Ο. και τους υπόλοιπους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.
    β. Να μεριμνά για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού έκτακτης ανάγκης.
    γ. Να συνεργάζεται με τους υπόλοιπους αντιδημάρχους, τους εντεταλμένους συμβούλους και Προέδρους και τους εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν.
    δ. Να παρακολουθεί και να συνεργάζεται με τους αρμόδιους για την εξέλιξη των έργων και των εργασιών όσων έχουν προκύψει από έκτακτη ανάγκη (οδοποιία , ύδρευση, φωτισμός, καθαρισμούς).
    ε. Την εποπτεία και τον συντονισμό των δράσεων που αφορούν τον Πολιτισμό.
    στ. Την εποπτεία για τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων και δράσεων.
    ζ. Την εποπτεία, συντήρηση και διαχείριση λειτουργίας των πολιτιστικών εγκαταστάσεων.
    η. Την μέριμνα για την τουριστική ανάπτυξη και προβολή του Δήμου σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς και υπηρεσίες του δήμου.
    θ. Την εκπροσώπηση του Δήμου για ζητήματα προβολής, επικοινωνίας και εξωστρέφειας.
    ι. Την εποπτεία των Κοινωνικών Υπηρεσιών και Προγραμμάτων, την εύρυθμη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του ΚΕΠ Υγείας.
    κ. Υπεύθυνη για ζητήματα Εθελοντισμού, Κοινωνικών Δράσεων και Ισότητας.
    λ. Να μεριμνά για την καταγραφή και την αποκατάσταση καθημερινών αναγκών που έχουν
    προκύψει από έκτακτη ανάγκη.
    μ. Συναρμόδια με τον Δήμαρχο και τον αναπληρωτή του, στο Συντονιστικό Τοπικό όργανο Πολιτικής Προστασίας.
  7. Ορίζει με αρμοδιότητες ως αντιδημάρχου πολιτικής προστασίας τον δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας Ρούση Δημήτριο με τις παρακάτω αρμοδιότητες:
    α. Υπεύθυνος για θέματα Γεωργίας και κτηνοτροφίας καθώς και για την παρακολούθηση της καθημερινότητας στην ΔΕ Καφηρέα σε συνεργασία με τον Δήμαρχο.
    β. Υπεύθυνος για την παρακολούθηση των έργων που έχουν προκύψει από έκτακτες ανάγκες και υπεύθυνος δράσεων πρόληψης και άμεσης επέμβασης σε περίπτωση ανάγκης στην ΔΕ Καφηρέα σε συνεργασία με τον Δήμαρχο, τους υπόλοιπους αντιδημάρχους, το Σ.Τ.Ο. και τους υπόλοιπους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.
    γ. Να μεριμνά για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού έκτακτης ανάγκης στην ΔΕ Καφηρέα.
    δ. Να συνεργάζεται με τους υπόλοιπους αντιδημάρχους, τους εντεταλμένους συμβούλους και Προέδρους και τους εκπροσώπους των δημοτικών Κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν στην ΔΕ Καφηρέα.
    ε. Να παρακολουθεί και να συνεργάζεται με τους αρμόδιους για την εξέλιξη των έργων και των εργασιών που εκτελούνται και όσων έχουν προκύψει από έκτακτη ανάγκη (οδοποιία, ύδρευση, φωτισμός, καθαρισμούς) στην ΔΕ Καφηρέα.
    στ. Να μεριμνά για την καταγραφή και την αποκατάσταση καθημερινών αναγκών που προκύπτουν στην ΔΕ Καφηρέα.
    ζ. Συναρμόδιος με τον Δήμαρχο και τον αναπληρωτή του, στο Συντονιστικό Τοπικό όργανο Πολιτικής Προστασίας.
    Οι ανωτέρω κατά τη διάρκεια της θητείας τους δεν μπορούν να εκλεγούν μέλη του
    προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου.
    Η ανάκληση του ορισμού αντιδημάρχου μπορεί να λάβει χώρα οποτεδήποτε και για το λόγο που κρίνει ο δήμαρχος ως όργανο διοίκησης του δήμου, χωρίς την υποχρέωση παράθεσης ειδικής αιτιολογίας.

Γ. Ορίζει Εντεταλμένους Δημοτικούς Συμβούλους με τις εξής αρμοδιότητες:
Γκεμίσης Ιωάννης Εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος υπεύθυνος για ζητήματα καθημερινότητας και συντονισμό τεχνικών θεμάτων της ΔΕ Στυρέων σε συνεργασία με τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους.
Ζέμπης Ευάγγελος Εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για ζητήματα κοινωνικής πολιτικής και πρόνοιας. και αθλητικών εγκαταστάσεων.
Λυκούδης Σπυρίδων Εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για την παρακολούθηση της καθημερινότητας στην Δ.Ε Στυρέων . Υπεύθυνος για συντονισμό κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, σήμανσης και ζητήματα κοινωνικής πολιτικής.
Πολίτη Σωτηρία : Εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος, υπεύθυνη για τον συντονισμό δράσεων συντήρησης και ανάδειξης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, υπεύθυνη για την εύρυθμη λειτουργία διοικητικών υπηρεσιών σε συνεργασία με τους αρμόδιους αντιδημάρχους, υπεύθυνη για το ιδιοκτησιακό ζήτημα και για νομικά ζητήματα που προκύπτουν σε συνεργασία με τη νομική υπηρεσία του Δήμου.
Σταματίου Παρασκευή Εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για θέματα υγείας, κοινωνικής πολιτικής και πρόνοιας , καθημερινότητας στις δημοτικές κοινότητες και αγροτικών ιατρείων.
Τούρλα Γεωργία Εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για ζητήματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, εύρυθμης λειτουργίας σχολικών μονάδων και κτιριακών εγκαταστάσεων καθώς και συντονισμός δράσεων για τη δημιουργία νέων μονάδων εκπαίδευσης.
Τσαπέπα Μαρία Εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Πολιτισμού-Λαογραφίας, μέριμνας αδέσποτων ζώων συντροφιάς, ζητημάτων κτηνοτροφίας και ζητημάτων της Δ.Ε. Στυρέων.

Οι πρόεδροι των κοινοτήτων είναι υπεύθυνοι για τα ζητήματα των κοινοτήτων τους
(καθαριότητα, αντιμετώπιση αναγκών, ευπρεπισμός κοινόχρηστων χώρων κλπ) και στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας σε συνεργασία με τους αντιδημάρχους, τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!