Κατερίνα Καζάνη: Η μοναδική γυναίκα βουλευτής της Εύβοιας! -Εκλογές 2023

Οι πρώτες δηλώσεις, ως υποψήφια του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Από νωρίς είχε ριχτεί στην προεκλογική μάχη η Κατερίνα Καζάνη, κρατώντας παρά την δυναμικότητά της πάντα χαμηλούς τόνους. Πάντα προσηνής μα και μαχητική αλλά και με διακριτικότητα, συνάμα. Όπως είναι και στην ζωή της. Η Γυναικολόγος του Νοσοκομείου Χαλκίδας, μια γυναίκα με αέναη δράση και παρουσία στα κοινωνικά δρώμενα αλλά και στην καθημερινή μάχη της ιατρικής έδωσε την μάχη και κέρδισε . Αυτή την φορά στην πολιτική .

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 20230129_115421-1024x601.jpg
Αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της, η Κατερίνα Καζάνη είχε δηλώσει σε ανάρτησή της "Υπηρετώντας όλα αυτά τα χρόνια με πίστη και αγάπη την ιατρική επιστήμη από σήμερα καλούμαι να υπηρετήσω με τις ίδιες πάντα αρετές και περίσσιο ζήλο τις αρχές για μία προοδευτική αλλαγή της χώρας μας.Ευχαριστώ τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, και τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής για την εμπιστοσύνη τους να με θέσουν υποψήφια βουλευτή στο νομό της Εύβοιας. Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω όλους όσοι είναι δίπλα μου και συμμερίζονται την αγάπη μου για την Εύβοια και την πρόθεση μου να προσφέρω.   Σκοπός μου είναι να εκπροσωπήσω το νομό μου δυναμικά σε όλους τους τομείς, με έμπνευση για νέες ιδέες και πολλή δουλειά για τη συνολική του ανάπτυξη".

Ο λαός της Εύβοιας την εκτίμησε την πίστεψε και με την ψήφο του την έστειλε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο . Σιδεροκέφαλη ! Εκ μέρους της ομάδας του Evia online και του Evia Woman. Κάθε γυναίκα σε θέση ευθύνης αναβαθμίζει τον ρόλο μας και στέλνει πολλαπλά μηνύματα στην κοινωνία μας.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!