“Νέο αίμα” στον συνδυασμό του Γιάννη Ευγενικού για τον Δήμο Σκύρου

“Νέο αίμα” στο ψηφοδέλτιο που συγκροτεί ο υποψήφιος Δήμαρχος Σκύρου Γιάννης Ευγενικός, ο οποίος ξεκίνησε την ανακοίνωση των υποψηφίων του συνδυασμού του “Σκύρος, η Δύναμή μας”, που θα συμπορευτούν μαζί του στην διεκδίκηση της Δημαρχίας για το νησί.

Ο Γιάννης Μαυρίκης, ένα νέο παιδί με εξαιρετικές σπουδές και βιογραφικό, στέκεται στο πλευρό του Γιάννη Ευγενικού για ένα καλύτερο μέλλον στον τόπο που μεγάλωσε.

“Δίνουμε χώρο στους νέους του τόπου μας. Γι’ αυτό και ο Γιάννης Μαυρίκης (Παπουλάκος) ενώνει τις δυνάμεις του μαζί μας. Είναι πολιτικός επιστήμονας με μεταπτυχιακές σπουδές στο Management στη Μεγάλη Βρετανία. Έχει εργαστεί σε εταιρίες Marketing και Πωλήσεων στο Ντουμπάι, στην Αθήνα, αλλά και στις οικογενειακές επιχειρήσεις στην Σκύρο”, δήλωσε σε ανάρτησή του ο υποψήφιος Δήμαρχος.

Λίγα λόγια από τον Γιάννη Μαυρίκη

- Διαφήμιση -

“Ελάχιστοι άνθρωποι με έχουν εμπνεύσει στη ζωή μου όσο ο Γιάννης Ευγενικός. Όποτε χρειάστηκα στήριξη και κατανόηση, η προσφυγή μου στο πρόσωπο του ήταν αναπόφευκτη και η συμβολή του ανεκτίμητη. Από τότε που τον θυμάμαι, πάντα ήταν πρόθυμος να σε ακούσει και να σε στηρίξει ουσιαστικά με τις πολύτιμες συμβουλές του. Αυτό, όμως, που με εντυπωσίαζε ανέκαθεν στον Γιάννη ήταν το ιδιαίτερο χάρισμά του να σου αποκαλύπτει μια διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων και να διευρύνει τη σκέψη σου.

Όντας κοσμογυρισμένος, βαθύς γνώστης της κοινωνικο-οικονομικο-πολιτικής πραγματικότητας, ικανός, δραστήριος, υπεύθυνος, δοτικός και ανοιχτός σε νέες προοπτικές, ο Γιάννης είναι ο ιδανικός άνθρωπος για να αναλάβει τα καθήκοντα του δημάρχου και να βάλει το νησί μας σε τροχιά προόδου και ευημερίας. Όλοι οι Σκυριανοί το έχουμε μεγάλη ανάγκη!

Ανακοινώνω επισήμως ότι θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Ευγενικού.

Γεννήθηκα το 1995 στη Σκύρο, όπου μεγάλωσα και πήγα σχολείο. Το 2013 έδωσα πανελλήνιες εξετάσεις και πέρασα στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ. Το 2017 ολοκλήρωσα τις προπτυχιακές σπουδές και, στη συνέχεια, πραγματοποίησα την πρακτική μου στην Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου (ΥΔΕ) στο Υπουργείο Εξωτερικών. Το 2018 μετέβην στο Λονδίνο για να πραγματοποιήσω τις μεταπτυχιακές μου σπουδές πάνω στο Management στο Πανεπιστήμιο του Regents, τις οποίες ολοκλήρωσα το 2020. Έκτοτε, έχω εργαστεί σε εταιρίες Marketing και Πωλήσεων, τόσο στο Ντουμπάι όσο και στην Αθήνα. Επιπλέον, έχω ασχοληθεί σε περιστασιακή βάση με τις οικογενειακές επιχειρήσεις στη Σκύρο.

Μετά από μια εποικοδομητική περίοδο σπουδών, ταξιδιών και ποικίλων εμπειριών που αποκόμισα στο εξωτερικό, νιώθω πλέον την ανάγκη να επιστρέψω στον τόπο όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα, και να αφιερωθώ σε αυτόν με όλη μου την καρδιά. Θέλω να προσφέρω στο νησί μας, δίνοντας την ευκαιρία στους συντοπίτες μου να με γνωρίσουν ως άνθρωπο. Είμαι εδώ! Είμαι μαζί σας!”

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!