Ο Σίμος Κεδίκογλου απέδειξε γιατί τον επιλέγουν εκτός από τους Ευβοιώτες και οι Πρωθυπουργοί της ΝΔ σε θέσεις ευθύνης

Μια συγκλονιστική συγκέντρωση της ΝΔ – που θύμισε άλλες εποχές πιο μαζικές – έζησε η Χαλκίδα με την κεντρική προεκλογική ομιλία του Ευβοιώτη Υφυπουργού Σίμου Κεδίκογλου. Ο παλμός, η δυναμική και η αισιοδοξία για μια μεγάλη νίκη στις εκλογές της 21ης Μαϊου ήταν διάχυτη στους συμμετέχοντες που ξεπέρασαν τους 1000.

Τον Σίμο Κεδίκογλου που χάθηκε στις αγκαλιές των Χαλκιδέων, προλόγισαν ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, η Ευρωβουλευτής Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και η Χριστιάννα Καλογήρου Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

“Έμπειρος, ικανός, εργατικός, άξιος εκπρόσωπος του Νομού Ευβοίας.
Όλοι όσοι έχουμε συνεργαστεί μαζί του ξέρουμε ότι με τον Σίμο προχωράμε σταθερά, τολμηρά και πάντα μπροστά”, ήταν λίγα από τα λόγια που ακούστηκαν και καταχειροκροτήθηκαν από την κατάμεστη αίθουσα.

Άρωμα νίκης, δυνατός προεκλογικός παλμός και συγκέντρωση που συζητείται ακόμα στην Χαλκίδα.

Στην μεγαλειώδη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17/5, αν και σε “βουβές” εκλογές, όπως χαρακτηρίζονται, οι Χαλκιδέοι… μίλησαν!

Ο Σίμος Κεδίκογλου απέδειξε για ακόμα μια φορά, γιατί τον επιλέγουν εκτός από τους Ευβοιώτες και οι Πρωθυπουργοί της ΝΔ σε θέσεις ευθύνης τόνισε η ευρωβουλευτής Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ο Υφυπουργός αναγνώρισε όλες τις δυσκολίες που βρέθηκε αντιμέτωπη η Ελλάδα τα χρόνια της διακυβέρνησης της ΝΔ, ενώ παράλληλα τόνισε πως στην καταστροφή της Β. Εύβοιας, όταν ορισμένοι εκλεγμένοι του νησιού ήταν έτοιμοι να καταθέσουν τις βουλευτικές τους ταυτότητες εκείνος μιλούσε με τους πληγέντες και τις ρεαλιστικές λύσεις που μπορούν να δοθούν, ώστε να επουλωθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται οι πληγές τους.

“Συμβάλλαμε στο να αναγνωριστεί ο νησιωτικός χαρακτήρας της Εύβοιας με την ένταξη σε νησιωτικά προγράμματα και τη σύνδεση με τις Κυκλάδες και τις Σποράδες”, δήλωσε ο κ. Κεδίκογλου και συνέχισε “Δώσαμε ώθηση στον τουρισμό: Υλοποιούνται μεγάλες ιδιωτικές τουριστικές επενδύσεις, προωθήσαμε το πρωτοποριακό πρόγραμμα του αλιευτικού τουρισμού, υπερτριπλασιάσαμε τον προϋπολογισμό στο πρόγραμμα Leader.”

“Αναγεννούμε τη Β. Εύβοια με πάνω από €300εκ. με αποζημιώσεις σε παραγωγούς και μελισσοκόμους, στήριξη σε αγροτο-κτηνοτροφικούς συνεταιρισμούς και αλιείς” συμπλήρωσε ο Σίμος Κεδίκογλου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως με πρωτοβουλία του θεσμοθετήθηκε για πρώτη φορά η έννοια των «εμμέσως πυρόπληκτων», με σκοπό την αποζημίωσή τους.

Ο Σίμος Κεδίκογλου συνοδευόταν από την σύζυγό του Ελισσάβετ Κατσαμάκη και τα δύο του παιδιά, που πραγματικά “έκλεψαν” την παράσταση!

Εμφανώς χαρούμενος και συγκινημένος ευχαριστούσε τους παριστάμενους ενώ για μισή ώρα χαιρετούσε έναν έναν κατά τη λήξη της εκδήλωσης τους συμπατριώτες του, ενώ δέχθηκε την στήριξη και την αγάπη τους. Η νίκη της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη μα πάνω από όλα του ελληνικού λάου είναι δεδομένη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ενώ η συγκέντρωση είχε λάβει τέλος, ο κόσμος δεν αποχωρούσε από τον χώρο με αποτέλεσμα ο Σίμος Κεδίκογλου να λάβει εκ νέου το μικρόφωνο και να απευθύνει και πάλι τους αγωνιστικούς και εγκάρδιους χαιρετισμούς στους συμπατριώτες του που τον αποθέωσαν!

Η Εύβοια βροντοφωνάζει ότι η χώρα απαιτεί μία κυβέρνηση που να συνεχίσει με τόλμη τις μεταρρυθμίσεις, μία κυβέρνηση με συνέπεια και σταθερότητα. Σας ευχαριστώ που με τιμήσατε σήμερα με τη παρουσία σας, σας ευχαριστώ για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας. Είμαι και θα είμαι ο Σίμος σας! Κάναμε πολλά. Μπορούμε ακόμα περισσότερα“, δήλωσε ο Υφυπουργός περιτριγυρισμένος από τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο πλευρό του να τον στηρίξουν, όπως κάνουν όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε φωτογραφίες

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!