Παναγιώτης Τζαφέρος – Άμεσα – Νέο Ξεκίνημα με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Σπύρου

Η δημοτική κίνηση Άμεσα – Νέο Ξεκίνημα με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Σπύρου έχει τη χαρά να παρουσιάζει την υποψηφιότητα του κ.Παναγιώτη Τζαφέρου, ο οποίος ενώνει τις δυνάμεις του με τη δημοτική ομάδα, για να μπει οριστικό τέλος στην υπάρχουσα παρακμή των χαρισματικών περιοχών του Δήμου μας.


Βιογραφικό σημείωμα του Παναγιώτη Τζαφέρου.


Ο Παναγιώτης Τζαφέρος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα. Είναι παντρεμένος με τη Δέσποινα
Αντωνιάδη και έχει ένα γιο το Λογιστή – Φοροτεχνικό Γιώργο Τζαφέρο.

Έχει πτυχίο στο Δημόσιο Δίκαιο και Πολιτικών Επιστημών του ΕΚΠΑ και στο Νομικό Τμήμα του ΕΚΠΑ. Διετέλεσε Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας, Καρύστου και Κύμης με σημαντικές επιτυχίες όπως: την ολοκλήρωση του Νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας μέσω της υπαγωγής σε χρηματοδότηση – επιχορήγηση του από Ευρωπαϊκά κονδύλια, με τις πλέον άρτιες κτιριακές εγκαταστάσεις και σύγχρονο ιατρικό-μηχανολογικό εξοπλισμό, τη λειτουργία για πρώτη φορά Ογκολογικής Μονάδας στην οποία γίνονται χημειοθεραπείες, την υλοποίηση του Κληροδοτήματος Μπαφέρου, την εγκατάσταση στο παλιό Νοσοκομείο για πρώτη φορά πλήρους συστήματος Πυρασφάλειας, προσλήψεις Γιατρών με ειδικότητες που δεν υπήρχαν ποτέ κατά το παρελθόν, Ογκολόγου, Γαστρεντερολόγου, Νευρολόγου, Βιοπαθολογοανατόμου, Δερματολόγου.


Έχει διατελέσει Διευθυντής Τραπεζικών Καταστημάτων (Πειραιώς, Εγνατίας-Μαρφίν-Λαϊκής,
Ιονικής)με πρωτιές στα αποτελέσματά τους και υπεύθυνος 115 Καταστημάτων στην Αθήνα στα
θέματα ΕΣΠΑ. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ της Δ.Ε.Υ.Α.Χ από το 2014-2019. Είναι μέλος του Δ.Σ. του
Συνδέσμου Φίλων του Νοσοκομείου Χαλκίδας, μέλος των Συλλόγων: ”Γιάννης Σκαρίμπας”, ”Θέατρο
Χαλκίδας”, Κανήθου, Ποντίων ”οι Κομνηνοί”, Πελοποννησίων, ποδοσφαιρικών Ομάδων Χαλκίδας
και Προποντίδας (πρώην ποδοσφαιριστής της). Με αίσθημα ευθύνης, αγάπης και αγωνίας για τον τόπο μας, ως επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης ”ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ” ένωσε τις δυνάμεις του με τη Δημοτική Κίνηση ”ΑΜΕΣΑ” του Γιώργου Σπύρου και προέκυψε η Δημοτική Κίνηση ”ΑΜΕΣΑ – ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ” προκειμένου να μπει οριστικό τέλος στην υπάρχουσα παρακμή των χαρισματικών περιοχών μας, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Σπύρου.

- Διαφήμιση -
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!