Περιοδεία του Υφυπουργού Σίμου Κεδίκογλου στο Αλιβέρι – Οι συναντήσεις και η θερμή υποδοχή

Το Αλιβέρι επισκέφθηκε  το πρωί του Σαββάτου 28/1 ο Υφυπουργός Σίμος Κεδίκογλου,που παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις του, αφού εκπροσωπεί το νησί μας στην κυβέρνηση, βρίσκεται πολύ συχνά μαζί με τους Ευβοιώτες, ακούει τα θέματα που τους απασχολούν και δρομολογεί λύσεις όπως κάνει διαχρονικά και αποτελεσματικά.

Συνάντηση μεταξύ άλλων είχε και με τον Πρόεδρο της ομάδας του Ταμυναϊκού κ. Κατσινόπουλου με τον οποίο συζήτησαν θέματα που απασχολούν την ομάδα. 

Από τη συζήτηση φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και το θέμα των εκλογών που όπως τόνισε, είναι επιτακτική ανάγκη για το μέλλον της πατρίδας μας η αυτοδυναμία της ΝΔ από την πρώτη Κυριακή για να αποφύγουμε περιπέτειες.

Το δίλλημα είναι ξεκάθαρο στις εκλογές “Συνεχίζουμε μπροστά με κυβέρνηση ΝΔ ή γυρνάμε στο πισωγύρισμα του χτες που λίγο έλλειψε να καταστρέψει την Ελλάδα” επεσήμανε στους συνομιλητές του, ενώ παράλληλα τόνισε ότι όπως πάντα είναι παρών στην μάχη των δικαίων αιτημάτων των συμπατριωτών του.

Ο Σίμος Κεδίκογλου, που έγινε εγκάρδια δεκτός από τους κατοίκους, δεσμεύτηκε να εξετάσει με προσοχή τα θέματα που του τέθηκαν, ενώ θα επισκεφθεί εκ νέου την περιοχή με το προσεχές διάστημα.

Πολλοί ήταν εκείνοι που δήλωσαν ότι του έχουν εμπιστοσύνη γιατί ότι λέει το κάνει πράξη και θα τον στηρίξουν και πάλι στις εκλογές, γιατί η παρουσία του στην Βουλή και στην κυβέρνηση είναι η φωνή τους.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!