Σκύρος: Οι γυναίκες υποψήφιες στον συνδυασμό του Γιάννη Ευγενικού για τις Δημοτικές εκλογές

Εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών ο επικεφαλής του συνδυασμού ” Σκύρος, η δύναμη μας” Γιάννης Ευγενικός, ανακοίνωσε τις νέες υποψήφιες που συστρατεύονται, στον κοινό αγώνα και όραμα, για μια Σκύρο, που θα ακτινοβολεί σε όλο τον κόσμο, με σεβασμό στην παράδοση, στην ιστορία και την οικολογία.

Καλωσορίζουμε στο κίνημά μας την Σοφία Δήμα (Μελέντη)

Η Σοφία έχει σπουδάσει Οικονομία και Διοίκηση, με εργασιακή εμπειρία σε λογιστικά γραφεία και ως βοηθός οδοντιάτρου. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ζει στην Σκύρο με την οικογένεια της και εργάζεται στον τουριστικό τομέα. Αγαπάει το νησί και επιθυμεί να συμβάλει στην ανάπτυξη του, με έμφαση στις πολιτικές για το παιδί.

Οι νέοι της Σκύρου ειναι η δύναμή μας. 

Ο ενθουσιασμός τους και η αγάπη τους για το νησί ανοίγουν δρόμους ελπίδας για μια καλύτερη Σκύρο. Γιαυτο ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την Μαρία Ανδρέου. Η Μαρία είναι απόφοιτος της Νομικής σχολής του πανεπιστημίου Θράκης με μεταπτυχιακές σπουδές στο Δίκαιο και Τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών. Από το 2017 ασκεί μάχιμη δικηγορία.

Η Ευαγγελία Κουτσούπη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σκύρο. 

Η ενασχόλησή της στον τουριστικό τομέα ως διευθύντρια ξενοδοχειακής μονάδας για 25 χρόνια, αλλά κυρίως η μεγάλη αγάπη της για την Σκύρο, την ώθησαν να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά τα τελευταία 8 χρόνια. Ως γνήσιο τέκνο της Σκύρου αγαπά κ τιμά τις τοπικές παραδόσεις. Μαζί θα αγωνιστούμε για να κάνουμε τον τόπο μας ακόμη πιο φιλόξενο, ακόμη πιο ελκυστικό.

- Διαφήμιση -
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!