Στενή Ευβοίας: Ξεκινά η ανάπλαση των χώρων αναψυχής και περιπάτου – Αυτοψία Σπανού, Κελαϊδίτη και Ψαθά

Στην Στενή Ευβοίας βρέθηκαν σήμερα Τετάρτη 15/5, ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός με τον Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Κελαϊδίτη, τον Δήμαρχο Διρφύων – Μεσσαπίων Γιώργο Ψαθά, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη για την ανάπλαση των χώρων αναψυχής και περιπάτου της πανέμορφης Στενής, που ξεκινά τις μέρες αυτές τις εργασίες του.

Το έργο προϋπολογισμού €400.000 χρηματοδοτείται εξ ημισείας από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, και περιλαμβάνει παρεμβάσεις ανάπλασης στον πεζόδρομο που συνδέει την κάτω με την πάνω Στενή, τον χώρο αναψυχής στην «Βρύση του Νταβέλη» και τον χώρο αναψυχής στη «Βρύση του Γιατρού»

“Δεν είναι πραγματικός παράδεισος η Στενή; Ρητορικό ήταν ερώτημα, φυσικά είναι! Αλλά ακόμη και τον «παράδεισο» μπορείς να τον ομορφύνεις.
Γι’ αυτό, ξεκινήσαμε και κατασκευάζουμε έργο 400.000 ευρώ (τα χρήματα μισά μισά Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και Δήμος Διρφύων – Μεσσαπίων), για την ανάπλαση και ανάδειξη της διαδρομής από την Κάτω μέχρι την Άνω Στενή και ως την πλατεία «Βρύσης Νταβέλη» και τη «Βρύση Γιατρού».

Παρεμβαίνουμε με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον και με βασική στόχευση να βελτιώσουμε την εμπειρία για τους χιλιάδες επισκέπτες της περιοχής. Πιστεύουμε θα σας αρέσει”, δήλωσε ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός

“Ενώνουμε για μια ακόμα φορά τις δυνάμεις μας με τον Α’ βαθμό της Αυτοδιοίκησης για να παράξουμε έργα τα οποία θα φέρουν πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα στην τοπική κοινωνία.
Η ανάπλαση των χώρων αναψυχής και περιπάτου της πανέμορφης Στενής, που ξεκινά τις μέρες αυτές τις εργασίες του, φιλοδοξούμε θα προσθέσει μια φρέσκια πινελιά στον ήδη μοναδικό της καμβά, θα προσδώσει από την άλλη μια επιπλέον ώθηση για το σταθερά ανοδικό τουριστικό της προϊόν, κλειδί και καταλύτης για την προσέλκυση επισκεπτών στο ευρύτερο σύμπλεγμα της Δίρφης.

Το έργο προϋπολογισμού €400.000 χρηματοδοτείται εξ ημισείας από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, και περιλαμβάνει παρεμβάσεις ανάπλασης στον πεζόδρομο που συνδέει την κάτω με την πάνω Στενή, τον χώρο αναψυχής στην «Βρύση του Νταβέλη» και τον χώρο αναψυχής στη «Βρύση του Γιατρού»”, δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Κελαϊδίτης

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!