Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρύστου ο Σίμος Κεδίκογλου και δίπλα σε αγρότες και κτηνοτρόφους – Στέλνει το μήνυμα της ισχυρής νίκης της ΝΔ (βίντεο)

Λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν για 2η φορά οι κάλπες, ο πρώην Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σίμος Κεδίκογλου δεν σταματά τις περιοδείες, ώστε να προσεγγίσει όσο το δυνατόν περισσότερους ψηφοφόρους, με αποτέλεσμα η κεντροδεξιά παράταξη να περάσει πάνω από τον εκλογικό πήχη της 21ης Μαΐου εξασφαλίζοντας τον σχηματισμό μιας αυτοδύναμης και ισχυρής κυβέρνησης.

“Λίγα εικοσιτετράωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, ζητώ από τους Ευβοείς να κάνουμε πράξη το όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της παράταξής μας για μία ακόμη καλύτερη Ελλάδα και Εύβοια.

Από την Κάρυστο όπου βρίσκομαι, επισκέφτηκα το τοπικό Τμήμα της Πυροσβεστικής για να ενημερωθώ για την αντιπυρική προστασία και φυσικά να συγχαρώ τα άξια στελέχη μας.

Νωρίτερα, είχα την ευκαιρία να ζήσω από κοντά και την παραδοσιακή γιορτή του κουρέματος (κουρά) προβάτων”, δήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου και συνέχισε: “Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην κτηνοτροφία καθώς η Κάρυστος αποτελεί μια μεγάλη κτηνοτροφική περιοχή, με τη δεύτερη σε αριθμό αιγοπροβάτων μετά την Κρήτη. Αγρότες και κτηνοτρόφοι αναγνώρισαν την προσπάθεια που έγινε από την κυβέρνηση της Ν.Δ. και τους ευχαριστώ θερμά. Το μήνυμα που στέλνω είναι αυτή η υποστήριξη να επαναληφθεί και στις εκλογές της 25 Ιουνίου”

- Διαφήμιση -

Δείτε το σχετικό βίντεο

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!