Στην Χαλκίδα ο Γιώργος Αυτιάς το Μ. Σάββατο- Έγινε θερμά δεκτός από τους πολίτες και τους επαγγελματίες

Την Χαλκίδα που τόσο αγαπά επισκέφθηκε για ακόμα μια φορά φορά ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Γιώργος Αυτιάς το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου. Ο δημοσιογράφος που μέσω της παρεμβατικής εκπομπής του ανέδειξε τα προβλήματα της Εύβοιας, βοηθώντας να βρεθούν λύσεις από τους αρμοδίους, περπάτησε στους εμπορικούς δρόμους της πόλης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Γιάννη Κοτρογιάννη.

Ο Γιώργος Αυτιάς έγινε θερμά δεκτός από τους πολίτες που του έσφιγγαν το χέρι. Είχε δε προσωπικές συζητήσεις με τον καθένα ξεχωριστά, ακούγοντας τα προβλήματά τους και τις ανησυχίες τους, κυρίως για οικονομικά ζητήματα τα οποία γνωρίζει άριστα κατά γενική ομολογία λόγω της πολυετούς ενασχόλησής του με το αντικείμενο, που επηρεάζει διαχρονικά την καθημερινότητα των νοικοκυριών .

Με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή συναντήθηκε και ο Πρόεδρος της Εστίασης Βασίλης Ευθυμίου, όπου του μετέφερε τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο τους και είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση.

“Ο κ. Κοτρογιάννης ως θεσμικός παράγοντας και γνώστης της αγοράς με κατατόπισε σε όλα και τον ευχαριστώ, όπως και τον πρόεδρο της εστίασης με τον οποίο και συναντήθηκα. Με εντυπωσίασε η αγάπη του κόσμου και η δύναμη που μου δίνει για την 9η Ιουνίου”, δήλωσε ο κ. Αυτιάς στο eviaonline.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!