Συνεδριάζει την Παρασκευή ο Δήμος Κύμης – Αλιβερίου – Δείτε όλα τα θέματα

Η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη από την πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών e:Presence.gov.gr, την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 με ώρα έναρξης 18:30 μ.μ., προκειμένου να συζητηθούν και να αποφασιστούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:


Λήψη απόφασης περί ανάκλησης της υπ’ αριθμ. 204/2023 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, με θέμα: «Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη παράτασης ωραρίου μουσικής του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κοινότητα Πυργίου ( κ. Ελένης Αθανασίου)».


Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ΄αριθ. 7/2024 απόφασης της ΔΕΠ, περί «Κατανομή πίστωσης ποσού 80.450,00€ στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου για λειτουργικές δαπάνες σχολείων( Β΄ Κατανομή 2024 )».

- Διαφήμιση -


Λήψη απόφασης περί έγκρισης υπογραφής ή μη συμφωνητικού συνεργασίας για τη συλλογή και διαχείριση μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και υπόδησης και λοιπών υφασμάτινων υλικών στο πλαίσιο της πρόληψης δημιουργίας αποβλήτων με την τοποθέτηση ειδικών κάδων στα διοικητικά όρια του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου.


Λήψη απόφασης περί παραχώρησης – ενοικίασης του άλσους Μονοδρίου για την πραγματοποίηση εκδήλωσης.( υπ. αρ. 69/24 απ. Δημοτικής Επιτρ.)


Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη εισόδου-εξόδου σε Κτιριακή Εγκατάσταση με τίτλο «Τρεις νέες ισόγειες κατοικίες με σοφίτα και τρεις πισίνες», στην θέση “ΚΑΤΣΑΒΟΛΙ”, εκτός των Εγκεκριμένων Ορίων του Οικισμού Αχλαδερής, της Δ.Ε. Αυλώνος του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, φερόμενης ιδιοκτησίας του κ. Ιωάννη Κυμπιτζή και της κα Ευαγγελίας Κυμπιτζή.


Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη εισόδου-εξόδου σε Κτιριακή Εγκατάσταση με τίτλο «Νέα Ισόγεια Κατοικία» εκτός Σχεδίου του Οικισμού Παραλία Μουρτερής της Δ.Ε. Αυλώνος του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, στην θέση «Κουφάρη», φερόμενης ιδιοκτησίας του Μπαρόλα Κωνσταντίνου.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!