Σύριζα: Αναπάντητες κλήσεις παντού- Κασσελάκης σε Αχτσιόγλου : Σε πήρα τηλέφωνο-Με πήρε άγνωστο νούμερο

Κόντρα Κασσελάκη-Αχτσιόγλου για το τηλεφώνημα: «Η κλήση έγινε 11:32, μπορεί να μην το άκουσε» -«Κάλεσε από άγνωστο νούμερο»

Νέα κόντρα, ενώ το σκηνικό είναι ήδη εκρηκτικό, ξέσπασε με πρωταγωνιστές τον Στέφανο Κασσελακη και την Εφη Αχτσιόγλου και αφορμή το δημοσίευμα για ένα τηλεφώνημα.

Ολα ξεκίνησαν με αφορμή δημοσίευμα που ανέφερε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης τηλεφώνησε χθες το πρωί πριν την έναρξη της ΚΕ στην Εφη Αχτσιόγλου σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι κάτι που διέψευσε κατηγορηματικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με μια οργισμένη ανακοίνωση.

«Αναφορικά με το δημοσίευμα του ieidiseis.gr, διαψεύδω κατηγορηματικά ότι επικοινώνησε μαζί μου χθες ο κ. Κασσελάκης. Δεν θα επιτρέψω να παίζονται παιχνίδια στο όνομά μου και μάλιστα επί προσωπικού», ανέφερε η Εφη Αχτσιόγλου.

Σε απάντηση της διάψευσης Αχτσιόγλου κύκλοι του Στέφανου Κασσελάκη ανέφεραν ότι «δεν χρειάζονται διαψεύσεις όταν υπάρχει η κλήση στις 11:32. Μπορεί να μην το άκουσε ή να ήταν αφόρτιστο το τηλέφωνο».

H νέα απάντηση Αχτσιόγλου
Λίγο αργότερα κύκλοι κοντά στην κ. Αχτσιόγλου έδωσαν νέα απάντηση. Όπως αναφέρουν: Η κυρία Αχτσιόγλου δέχθηκε χθες στις 11:32 κλήση από άγνωστο νούμερο. Δεν έλαβε κάποιο μήνυμα ή ενημέρωση, ενώ ο κύριος Κασσελάκης δεν επικοινώνησε μαζί της με τον τρόπο που μέχρι τώρα επικοινωνούσαν, δηλαδή από διαφορετικό τηλεφωνικό αριθμό εκ μέρους του.Η κ. Αχτσιόγλου βρισκόταν στον χώρο της συνεδρίασης της ΚΕ από τις 11:30.

«Σε κάθε περίπτωση», καταλήγουν, «οι κρίσιμες στιγμές που βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι απαράδεκτο να καθορίζονται από αναπάντητες κλήσεις και fake news»

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!