Την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου έλαβε ο Φάνης Σπανός εν όψει της νέας θητείας-Τι συζήτησαν

Της Μαρίας Καράπα

Ο περιφερειάρχης Φάνης Σπανός ένας άνθρωπος κατά γενική ομολογία πολύ πιστός έσπευσε στον συντοπίτη μας Στερεοελλαδίτη Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο κκ. Ιερώνυμο για να λάβει την ευλογία του εν όψει της νέας θητεία του ως Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας .

Αξίζει να σημειωθεί όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το evia online ότι ο Μακαριώτατος -πέραν των στενών συνεργατών του, που έχουν θητεύσει στο πλευρό του όπως ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεος ,η θητεύουν αυτή την περίοδο όπως ο αρχιγραμματέας της Ι.Σ. Ιωάννης Καραμούζης και έχουν σημείο αναφοράς στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδας, που ηγείται ο φωτισμένος Ποιμενάρχης μας Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος- αγαπάει την Χαλκίδα από την παιδική του ηλικία.

Ο Χαλκιδαίος εκ καταγωγής περιφερειάρχης μας συζήτησε επίσης με τον κ.κ. Ιερώνυμο θέματα ευρύτερα πνευματικά και προβληματισμούς της σύγχρονης εποχής, που εδράζονται στις έννοιες: άνθρωπος, κοινωνία και οικογένεια.

Η ανάρτησή του είναι εύγλωττη :

“Η ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου είναι πολύτιμο πνευματικό και ψυχικό εφόδιο για τη νέα μας θητεία και όχι μόνο.
Μακαριώτατε, σας ευχαριστούμε!”

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!