Φάνης Σπανός: Τι είπε για τα έργα της Παράκαμψης Χαλκίδας – Ν. Αρτάκης – Ψαχνών , τα 8 λιμάνια και τα αλιευτικά καταφύγια στην Στερεά Ελλάδα»

Η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανταποκρίθηκαν θετικά και στις τρείς μεγάλες προτεραιότητες, που έθεσε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε επίπεδο οδικών αξόνων δήλωσε ο περιφερειάρχης Φάνης Σπανός μετά την εκδήλωση έναρξης λειτουργίας του σύγχρονου πλέον λιμένα Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας που πραγματοποιήθηκε χθες, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Παρόντες ήταν ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, ο Βουλευτή ΝΔ Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς, νυν και πρώην κυβερνητικών, κοινοβουλευτικών και αυτοδιοικητικών στελεχών, εκπροσώπων φορέων και Αρχών της Περιφέρειας.

Ο Περιφερειάρχης τόνισε μάλιστα χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό : «Ενστερνιστήκατε και υιοθετήσατε από την πρώτη στιγμή την ανάγκη και την προοπτική του οδικού έργου Μπράλος – Άμφισσα, όπως και τα οδικά έργα Λαμία – Καρπενήσι και Παράκαμψη Χαλκίδας – Ν. Αρτάκης – Ψαχνών. Οι τρείς κορυφαίες προτεραιότητες οδικών έργων για την Στερεά Ελλάδα γίνονται πραγματικότητα»!

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!