Χαλκίδα: Άμεση ανάγκη για πρόσληψη επικουρικού ιατρού ειδικότητας Οφθαλμολογίας στο Νοσοκομείο

Ερώτηση στον Υπουργό Υγείας, Γεωργιάδη Άδωνι με θέμα την άμεση ανάγκη πρόσληψης επικουρικού ιατρού ειδικότητας Οφθαλμολογίας στο Γ. Ν. Χαλκίδας.

Η κα Καζάνη με συνεχείς ερωτήσεις προς το Υπουργείο Υγείας, έχει ενημερώσει ότι το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, παρά την λειτουργία του από το 2020 σε νέες εγκαταστάσεις, δεν καλύπτει επαρκώς τις υγειονομικές ανάγκες του νομού Ευβοίας, καθώς υπάρχουν κενές θέσεις σε όλα τα τμήματα του. Ιδιαίτερα η οφθαλμολογική κλινική εμφανίζει άμεση ανάγκη όσον αφορά στην αύξηση του ιατρικού προσωπικού.

Η διοίκηση του Γ. Ν. Χαλκίδας έχει αιτηθεί στο Υπουργείο την κάλυψη μιας θέσης επικουρικού οφθαλμιάτρου. Η διαδικασία κάλυψης της θέσης δεν έχει προχωρήσει, ενώ υπάρχει ιατρός που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για τη θέση.

- Διαφήμιση -


Ερωτάται λοιπόν ο κύριος Υπουργός

Μπορεί να μας ενημερώσει σχετικά με το λόγο της καθυστέρησης στην πρόσληψη επικουρικού οφθαλμιάτρου, ενώ το Υπουργείο γνωρίζει ότι υπάρχει ιατρός που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του;
Ποια είναι η χρονική προοπτική για την κάλυψη του συνόλου των μόνιμων κενών θέσεων στην οφθαλμολογική κλινική;
Προβλέπεται το Υπουργείο να προβεί σε μέτρα ώστε να επιλυθεί η σωρεία προβλημάτων που το Γ. Ν. Χαλκίδας αντιμετωπίζει, και για την οποία έχετε ενημερωθεί στο παρελθόν;

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!