Χαλκίδα – Εκλογές 2023: Οι συναντήσεις του Σίμου Κεδίκογλου στην Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας – Τι συζητήθηκε

Την έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, επισκέφθηκε στο πλαίσιο των προεκλογικών του συναντήσεων ο Υφυπουργός Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος διατηρεί στενές επαφές με την υπηρεσία και τα επιχειρησιακά στελέχη, καθώς είναι από τους λίγους πολιτικούς ο οποίος έχει πάντα ανοιχτή την πόρτα του στο κοινό και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο Υφυπουργός και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, είχε συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γερογιάκομο, καθώς και τον Υποδιευθυντή Κωνσταντίνο Αγιοσοφίτη με το θέμα της συζήτησης να επικεντρώνεται κυρίως στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Δείτε τι δήλωσε ο κ. Κεδίκογλου σε ανάρτησή του, σχετικά με τις συναντήσεις του:

“Κατά τη σημερινή μου επίσκεψη στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας στη Χαλκίδα, με υποδέχτηκαν εγκάρδια ηγεσία και προσωπικό. Με τον Αστυνομικό Διευθυντή και αγαπητό φίλο Θανάση Γερογιάκομο και τον Υποδιευθυντή Κωνσταντίνο Αγιοσοφίτη, συζητήσαμε για θέματα αρμοδιότητάς τους και για ζητήματα αντιμετώπισης της εγκληματικότητας για την καλύτερη δυνατή αστυνόμευση όλων των περιοχών της Εύβοιας.


Αλλά και με τον Πρόεδρο της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Εύβοιας, Αλέξανδρο Μάρκου, μιλήσαμε για τα προβλήματα του κλάδου και για τις προτάσεις στήριξής του. Ξεναγήθηκα στις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης και ενημερώθηκα από το προσωπικό για το έργο και τη δραστηριότητά τους ενώ τους συνεχάρη για τον επαγγελματισμό και τον ζήλο που επιδεικνύουν καθημερινά στην εκτέλεση της αποστολής τους”

- Διαφήμιση -
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!