Χαλκίδα : Ο Γιάννης Δαμιανός ένα πρόσωπο με ξεχωριστή δύναμη ψυχής, υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές

Ο Ιωάννης Δαμιανός γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12 Μαρτίου το 1996 και μεγάλωσε στη Χαλκίδα.
Είναι παντρεμένος με την Μαρία Κοντογιάννη.
Αποφοίτησε ως μηχανικός οχημάτων, από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Από μικρό παιδί γαλουχήθηκε με τις αρχές των γονιών του που τον δίδαξαν το σεβασμό, την αξιοπρέπεια, τη δύναμη και την πίστη.
Το 2014 ξεκίνησε να δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον κλάδο των μεταφορών.
Έως και σήμερα κατέχει 3 επικαθήμενα οχήματα δημόσιας χρήσεως.
Ένα δυσάρεστο γεγονός, τα Θεοφάνεια του 2021, μετά από πτώση στη θάλασσα για να πιάσει τον Τίμιο Σταύρο, τον οδήγησε στο να καθηλωθεί σε αναπηρικό αμαξίδιο.
Με την πίστη του όμως στο Θεό και με την δύναμη που εισέπραξε από το σύνολο των ανθρώπων, καθώς και από την οικογένεια του συνέχισε και συνεχίζει αγωνιζόμενος για τις αξίες, τα «πιστεύω» και την επιβίωση του.


«Μου δίνεται μια ευκαιρία μέσω του συνδυασμού «Αλλάζουμε-Συνεχίζουμε» της κυρίας Έλενας Βάκα να δραστηριοποιηθώ στην Aυτοδιοίκηση με σκοπό να υπάρχει μια φωνή των ΑΜΕΑ και όχι μόνο.
25 χρόνια σεβόμουν οποιαδήποτε αναπηρία, αλλά δεν μπορούσα να νιώσω τις ανάγκες που είχαν. Τα τελευταία 2μιση χρόνια που ζω πλέον ως τετραπληγικός , νιώθω ακριβώς τι χρειάζεται ένας άνθρωπος με οποιαδήποτε μορφή αναπηρίας. Στην καταμέτρηση της πόλης μας στο 60% των σπιτιών βρέθηκε να υπάρχουν άτομα με ειδικές ανάγκες. Θα γίνω η φωνή όλων σας.»

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!