Χαλκίδα: Παρουσία Μάκη Βορίδη η κοπή πίτας της ΔΕΕΠ -Σ. Κεδίκογλου “Με τον Μάκη έχουμε δώσει μάχες όταν αρκετοί απουσίαζαν”(Δείτε βίντεο και φωτό)

Εγκάρδια ήταν η υποδοχή του Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη στην Χαλκίδα, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση για την κοπή της πίτας της ΔΕΕΠ Ευβοίας, το απόγευμα της Τετάρτης 15 Φεβρουαρίου, σε γνωστό παραλιακό κατάστημα της Χαλκίδας.

Παρουσία του Υφυπουργού Σίμου Κεδίκογλου, βουλευτών, του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού, δημάρχων, εκπροσώπων φορέων και πλήθος κόσμου ο Υπουργός αναφέρθηκε στην καθοριστική σημασία της σωστής επιλογής κόμματος στις ερχόμενες εκλογές, καθώς όπως δήλωσε τον ΣΥΡΙΖΑ χωρίζει αγεφύρωτο χάσμα από τις δημοκρατικές αντιλήψεις και την κοινωνική κυβερνητική πολιτική.

Εστίασε δε στην αξία της ψήφου από την πρώτη Κυριακή των εκλογών, καθώς θα κρίνει σε μεγάλο ποσοστό το αποτέλεσμα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολιτική της ΝΔ που αφορά το μεταναστευτικό ζήτημα, την εθνική μας ακεραιότητα, την οικονομική κρίση και την ενέργεια.

- Διαφήμιση -

Στον Υπουργό προσφέρθηκε ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα, όπου εκτίμησε ιδιαιτέρως, καθώς όπως δήλωσε τα προϊόντα της Εύβοιας ξεχωρίζουν στην αγορά.

Με τον Σίμο Κεδίκογλου είναι γνωστό πως τους συνδέει φιλία ετών, καθώς όπως τόνισε και ο Υφυπουργός, “μαζί έχουν πάει πόλεμο και έχουν δώσει εκλογικές μάχες, όταν πολλοί απουσίαζαν…”

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!