Έφυγε από την ζωή ο Σπύρος Φωκάς: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ηθοποιού

Ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου σε ηλικία 86 ετών. Η δυσάρεστη είδηση ανακοινώθηκε από τη σύζυγό του, Λίλιαν, με δημοσίευσή της στο Facebook στην οποία έγραψε «καλή αντάμωση Σπύρο μου».

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του αγαπητού ηθοποιού ήταν το 2020 στο Εθνικό Θέατρο Rex για την Παρουσίαση Θεατρικού Ημερολογίου- Λευκώματος 2020 «Έλληνες Καλλιτέχνες σε όλη τη Γη».

Ο Σπύρος Φωκάς είχε απολαύσει τότε την εκδήλωση με τον καλό του φίλο, Δημήτρη Κολλάτο, ο οποίος τον επισκέφτηκε στο κέντρο αποκατάστασης, λίγες ημέρες τον θάνατό του.

Ο Σπύρος Φωκάς έδινε για πολύ καιρό, τη δική του μάχη μέσα στο κέντρο αποκατάστασης, όπου και διέμενε τους τελευταίους μήνες, έχοντας έρθει αντιμέτωπος, μεταξύ άλλων, με σοβαρά αναπνευστικά και κινητικά προβλήματα.

Ο Δημήτρης Κολλάτος τον είχε επισκεφτεί πριν μερικές ημέρες και η σύζυγος του ηθοποιού ανάρτησε στο Facebook σχετικά στιγμιότυπα. «Ήρθε…..Δημήτρης Κολατος-Σπύρος Φωκάς. Ένας φίλος ήρθε απόψε απ’ τα παλιά» είχε γράψει στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Λίλιαν Φωκά.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!