Αλιβέρι: Χαμόγελα και αισιοδοξία για το 2024 στην Πρωτοχρονιάτικη πίτα της Κοινότητας

Μέσα σε γιορτινό κλίμα με χαμόγελα αισιοδοξίας, και πολλές ευχές για νέα δημιουργική χρονιά πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στα γραφεία της Κοινότητας Αλιβερίου,

Ο Πρόεδρος, κ. Αλέξης Προκόπιος και το κοινοτικό συμβούλιο (Σταματόπουλος Πέτρος, Τσαβαρή Βιβή, Κότσαρης Γεώργιος, Ντίκα Λιάνα), έκοψαν τη βασιλόπιτα, παρουσία του Δημάρχου Κύμης-Αλιβερίου, κ. Μπαράκου Νικόλαου, των αντιδημάρχων, κ. Στρουμπούλη Γεώργιου, κας Κόλλια-Βότση Σοφίας, κ. Μαστροκώστα Νικόλαου, του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, κ. Ζέρβα Γεώργιου, των πρώην Προέδρων της Κοινότητας Αλιβερίου, κ.κ. Φούντα Χρήστου, Παπαδιόχου Γεώργιου (νυν δημοτικού σύμβουλου) Ξύγγη Γεώργιου, καθώς και του προσωπικού των ΚΕΠ, δημοτολογίου & ληξιαρχείου του δήμου Κύμης-Αλιβέριου.


Στην αρχή της εκδήλωσης και πριν την κοπή της βασιλόπιτας, η Κοινότητα Αλιβερίου τίμησε τον κ. Φούντα Χρήστο, για την προσφορά του στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του δήμου και ιδιαίτερα στην Κοινότητα Αλιβερίου της οποίας υπήρξε Πρόεδρος της.

Δήμαρχος και Πρόεδρος, αναφέρθηκαν στο πρόσωπο του με θερμά λόγια για την εν γένει προσφορά του στα κοινά, παραδίδοντάς του την τιμητική πλακέτα.

Το φλουρί της βασιλόπιτας πάντως έπεσε στην Κοινότητα Αλιβερίου!

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!