Από την Αμάρυνθο Ευβοίας οι συγγραφείς του βιβλίου “The World Of The Sea” – Μοναδικές φωτογραφίες από τον βυθό που συναρπάζουν

Δυο αδέρφια από την Αμάρυνθο Εύβοιας παρουσιάζουν το δεύτερο βιβλίο τους σε ηλικία 24 ετών.

Το βιβλίο με το κόσμο της θάλασσας ταξιδεύει τους αναγνώστες σε ένα νέο τρισδιάστατο κόσμο. Ένα κόσμο πολύ διαφορετικό!!!!

Ένα νέο βιβλίο, την εμφάνιση του, το δεύτερο κατά σειρά, δημιουργία του Δημήτρη Πάφρα και Αγγελική Πάφρα, Για τον Κόσμο Της Θάλασσας, αυτή τη φορά σε αγγλική έκδοση..

Το βιβλίο αυτό εισάγει τους αναγνώστες στην πλούσια ποικιλομορφία των θαλάσσιων οργανισμών, από τους μικρότερους μικροοργανισμούς έως τα μεγαλύτερα θαλάσσια θηλαστικά. Ενσωματώνει πληροφορίες σχετικά με την αναγνώριση, την κατανομή, τη βιολογία, την οικολογία και την απάντηση στα ερωτήματα “τι;”, “πού;” και πώς;”.

Μέσα από ζωντανές περιγραφές και εντυπωσιακές φωτογραφίες (500 πραγματικές φωτογραφίες), οι αναγνώστες θα αποκτήσουν μια εκτίμηση για την τεράστια ποικιλία της ζωής κάτω από τα κύματα.

Ο κόσμος της θάλασσας είναι ένα βιβλίο για όλους όσους ενδιαφέρονται για τη θάλασσα, από τον θαλάσσιο βιολόγο μέχρι τον φυσιολάτρη ή τον δύτη που εξερευνά τις ακτές και όχι μόνο, το βιβλίο αυτό προσφέρει ένα συναρπαστικό και κατατοπιστικό ταξίδι στο απέραντο και όμορφο βασίλειο της θάλασσας.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!