ΓΕΛ Κανήθου – THE YOUTH WAVE PROJECT: Καθάρισαν ποδηλατόδρομο οι μαθητές δίπλα στην θάλασσα (φωτο)

ΓΕΛ ΚΑΝΗΘΟΥ THE YOUTH WAVE PROJECT
Δράση Καθαρισμού στον ποδηλατόδρομο Αγ. Μαρίνας
«Πες μου και θα ξεχάσω. Δείξε μου και ίσως να θυμάμαι. Κάνε με να το βιώσω και θα το καταλάβω»
Οι εξαιρετικοί καθηγητές του Γενικού Λυκείου Κανήθου επέλεξαν για ακόμη μία φορά τη βιωματική μάθηση, μέσω της ομάδας μας, ως όχημα για να εμπνεύσουν στους μαθητές τους την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση .

Το μπουκέτο των 36 υπέροχων, γεμάτων ενέργεια μαθητών της Α & Β’ Τάξης των οποίων η εξελικτική διαδικασία τελεί “υπό κατασκευή”, βίωσαν μια εμπειρία αγάπης και φροντίδας προς τη #φύση, σε πλήρη αντίθεση με τις σκληρές, γεμάτες οξύμωρα σχήματα εικόνες, με τις οποίες ήρθαν αντιμέτωποι.

Αυτές οι ίδιες εικόνες που εντυπώθηκαν στο μυαλό τους, θα αποτελέσουν τον οδηγό τους για ένα καθαρότερο και βιωσιμότερο μέλλον, κάτι που κατέστησαν απολύτως σαφές μαζεύοντας, μεταξύ άλλων, 10 σακούλες με ανακυκλώσιμα υλικά, αλλά και αφήνοντας το παρακινητικό τους μήνυμα στους συνήθεις ρυπαντές, με τις πολύ όμορφες πινακίδες που κατασκεύασαν.

Ήταν μια #δράση που σκόρπισε ελπίδα. Συγχαρητήρια σε παιδιά, γονείς (χωρίς την άδεια τους, τπτ δε θα ήταν εφικτό) και εκπαιδευτικούς. Ανυπομονούμε να σας ξανασυναντήσουμε…

- Διαφήμιση -
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!