Γιώργος Νταλάρας: Δήλωση κατά δημοσιογράφων «Αυτό που κάνετε τώρα, δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο;»

Αυτό που κάνετε, στερείται αρχών», είπε σε δημοσιογράφους ο Γιώργος Νταλάρας.

Ο τραγουδιστής, Γιώργος Νταλάρας, ξέσπασε κατά των δημοσιογράφων, λέγοντάς τους «αυτό που κάνετε τώρα, δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο;».

Συγκεκριμένα, τα τηλεοπτικά συνεργεία περίμεναν τον δημοφιλή καλλιτέχνη έξω από ραδιοφωνικό σταθμό και όταν ο Γιώργος Νταλάρας τα αντίκρισε, είπε στους δημοσιογράφους: «Ξέρετε για ποιον λόγο είμαστε εδώ; Για τον Βασίλη Τσιτσάνη. Ξέρετε κάτι για τον Βασίλη Τσιτσάνη; Θα τα πείτε στην εκπομπή σας;».

Κατόπιν, όταν ο Γιώργος Νταλάρας δέχθηκε ερώτηση σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε για τραγουδιστές, οι οποίοι κάνουν και διαφημίσεις για fast food, είπε: «Καλά κάνουν όσοι αντιδρούν και καλά κάνω και εγώ που λέω τις δικές μου απόψεις. Να ρωτήσω κάτι: Αυτό που κάνετε τώρα, δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο; Για καθέναν σας προσωπικά, αλλά και για τα κανάλια που εκπροσωπείτε;».
Μάλιστα, σύμφωνα με απόσπασμα που μεταδόθηκε από την εκπομπή «I Love Σου Κου» του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Νταλάρας πρόσθεσε: «Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό, αγόρι μου. Δεν είναι καλό αυτό που κάνετε! Σε λίγο, αν τα δεις αυτά και δεις τον εαυτό σου, θα ντραπείς. Δεν το κάνουμε αυτό. Στη βράση δεν κολλάει το σίδερο. Και εσύ, που είσαι χαριτωμένη, ο μπαμπάς σου ή ο θείος σου θα σου πει ότι είναι ντροπή αυτό που κάνεις. Μην το κάνεις! Νομίζεις ότι κάνεις τη δουλειά σου. Δουλειά δεν είναι να κάνεις οτιδήποτε, όποτε σου τύχει. Δουλειά είναι να κάνετε κάτι με συνέπεια, με ήθος και με αρχές. Αυτό που κάνετε, στερείται αρχών. Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν, εγώ λέω τις απόψεις μου. Αν σας προσβάλλουν οι απόψεις μου, να ψαχτείτε. Εγώ, από το 1969 μέχρι σήμερα, είμαι ο ίδιος και θα το λέω πάντα».

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!