Εύβοια: Δράση καθαρισμού του παραλιακού μετώπου στην Έξω Παναγίτσα από τους εθελοντές του “The Human Wave Project” – Λάβε μέρος

ΔΡΑΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ

Αυτή την Κυριακή 22/10, ρίχνουμε προβολείς νοιαξίματος και εξαπολύουμε ανθρώπινο κύμα φροντίδας στο -επιβαρυμένο περιβαλλοντικά από τις πρόσφατες πλημμύρες- παραλιακό μέτωπο της Έξω Παναγίτσας, αναλαμβάνοντας τον πλήρη καθαρισμό του από τα φερτά σκουπίδια.
Στόχος μας, να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να καταστήσουμε εφικτό αυτό που φαινομενικά μοιάζει ανέφικτο, αναβαθμίζοντας περιβαλλοντικά και αισθητικά την παραλία, δίνοντας έτσι στους κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο, λόγο να χαμογελούν και να την προτιμούν για την αναψυχή τους.


Καλούμε λοιπόν όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες που έχουν το χρόνο αλλά και τη διάθεση, να συστρατευθούν μαζί μας στη μεγάλη αυτή δράση αγάπης, βιώνοντας έτσι στο απόλυτο το αίσθημα πληρότητας που χαρίζει η προσφορά στη φύση, στον τόπο που ζούμε και αναπνέουμε και κατ’ επέκταση στην κοινωνία.

- Διαφήμιση -


Σακούλες, τσιμπίδες συλλογής και μεταδοτικά χαμόγελα, είναι εξασφαλισμένα.
Θα χρειαστείς γάντια εργασίας (υπάρχουν διαθέσιμα αλλά σε περιορισμένο αριθμό) για την ασφάλειά σου αλλά και νερό για την ενυδάτωσή σου…αν είναι και σε παγουράκι, ακόμη καλύτερα.
ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ: Η πλατεία δίπλα από το Ορφανοτροφείο 📌https://maps.app.goo.gl/Sdfw5uAG3pFNXvLA6 (στρίβουμε αριστερά στο Jumbo αν ερχόμαστε από Χαλκίδα ή δεξιά αν ερχόμαστε από Ν. Αρτάκη)
Μην το χάσεις…

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!