Εύβοια: Εκδήλωση για το αποτύπωμα των προσφύγων της Μικρασίας στην Αμάρυνθο

Στα πλαίσια της αξιολόγησης της Σχολικής Μονάδας κατά το Σχολικό Έτος 2022 – 2023 η ομάδα των καθηγητών που αποτελείται από τους : ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟ – ΚΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΦΩΤΕΙΝΗ -ΜΥΛΩΝΑ ΑΡΓΥΡΩ και ΣΚΟΥΡΛΗ ΧΡΗΣΤΟ , ανέλαβε τη δράση : ” ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΥΝΘΟ ” Η ομάδα των καθηγητών συνεργάστηκε με 25 μαθητές και από τις τρεις τάξεις του Γενικού Λυκείου και με ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας . Ακόμα συνεργάστηκε με τους εξαιρετικούς μουσικούς , υπήρξαν και παλιοί μαθητές του Γενικού Λυκείου Αμαρύνθου και συγκεκριμένα τους : Κοντό Νίκο , Κοντό Σπύρο , Μαραΐτη Δημήτρη και Παπαγγελή Γιώργο.

Η δράση διήρκεσε επτά (7) μήνες και όλη η διαδικασία έχει καταγραφεί αναλυτικά σε ηλεκτρονική μορφή και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου.

Ένα μέρος της δράσης – ιστορία – φωτογραφικό υλικό – ποιήματα (απαγγελίες) – τραγούδια από τους μουσικούς – θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση ανοιχτή στο κοινό , που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 20 : 30 στο ΙΣΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΜΑΡΥΝΘΟΥ

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!