Εύβοια: Εκδήλωση «σταθμός» στο χώρο των κλασικών οχημάτων – Δείτε που “κλείνουν ραντεβού”

Η εκδήλωση «σταθμός» στο χώρο των κλασικών οχημάτων και ειδικότερα στους «αερόψυκτους» φέτος θα γίνει στην αγαπημένη Εύβοια. Πιο συγκεκριμένα, στην όμορφη Ερέτρια θα μαζευτούν σκαθάρια από όλη την Ελλάδα, για την καθιερωμένη «Πανελλήνια».

Μετά από αρκετά χρόνια σε Λιτόχωρο και Στυλίδα και ένα πέρασμα κάτω από το «αυλάκι» το 2022 (στο όμορφο Αίγιο), φέτος η Ελληνική Λέσχη Κλασσικού Αυτοκινήτου (Ε.Λ.Κ.Α.), επέλεξε να στηρίξει την αγαπημένη Εύβοια, επιλέγοντας την πόλη της Ερέτριας για την διοργάνωση της 16ης Πανελλήνιας Συνάντησης Σκαραβαίων & Κλασσικών Οχημάτων «Τάσος Δαριώτης».

Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στο Milos Camping της Ερέτριας, στις 7-8-9 Ιουλίου και αναμένεται να συγκεντρωθούν δεκάδες σκαθάρια από όλη την Ελλάδα, ενώ και φέτος αναμένονται πληρώματα και από το εξωτερικό. Εκτός από τους αγαπημένους Σκαραβαίους, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά αερόψυκτα VW (Buggy, φορτηγάκια, Type 3/Variant-Fastback κλπ.) αλλά και πολλά ακόμα κλασικά οχήματα, να διασκεδάσουν και να γεμίσουν αναμνήσεις με άρωμα μιας άλλης εποχής (και ίσως του γνωστού «βενζινόλαδου»), ενώ μεταξύ άλλων θα γίνουν καλλιστεία, αθλοπαιδιες και στατική έκθεση των οχημάτων στο κέντρο της Ερέτριας.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!