Εύβοια: Θερμή υποδοχή στον Ευβοιώτη επιστήμονα και συγγραφέα από μικρούς μαθητές

Στο 1ο 12θέσιο Δημοτικό σχολείο Αμαρύνθου βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 8/3 ο Ευβοιώτης επιστήμονας Δημήτρης Πάφρας και συγγραφέας του βιβλίου “Ο Κόσμος της Θάλασσας” και μέσα σε ένα θερμό κλίμα από τους μικρούς μαθητές, μίλησε για τον θαλάσσιο κόσμο και την ανακύκλωση. Η ανταπόκρισή ήταν εξαιρετική και οι μαθητές μοιράστηκαν τους προβληματισμούς τους για την θάλασσα και το περιβάλλον.

Τι δήλωσε ο ίδιος

Θα ήθελα να εκφράσω τις εγκάρδιες μου ευχαριστίες προς το 1ο 12 θέσιο Δημοτικό σχολείο Αμαρύνθου για τη θερμή υποδοχή και την ευκαιρία που μου δόθηκε να μιλήσω στους μαθητές σας για τον θαλάσσιο κόσμο και την ανακύκλωση. Η ανταπόκρισή σας ήταν εξαιρετική και ελπίζω η ομιλία μου να σας ενέπνευσε και να σας προκάλεσε να σκεφτείτε περισσότερο το περιβάλλον και τον τρόπο ζωής μας.

Είναι μεγάλη τιμή για μένα που είχα την ευκαιρία να μοιραστώ τις γνώσεις μου με τους μαθητές σας και ελπίζω να συνεχίσουμε να ερευνούμε και να προωθούμε την προστασία του περιβάλλοντος μαζί. Ευχαριστώ για την υποστήριξή σας και το ενδιαφέρον που δείξατε.
Επίσης να ευχαριστούμε το καταδυτικό κέντρο Kartelias & Co. !!!
Ο Κόσμος της Θάλασσας-The World of the Sea
Μαγικός κόσμος του ιππόκαμπου – The magical world of seahorse
Olga Kartelia

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!