Εύβοια: Κλείνουν δρόμοι– Ο λόγος που συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κύμης Αλιβερίου

Στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα διεξαχθεί σήμερα στις 11:00 π.μ θα συζητηθεί μεταξύ άλλων ο σχεδιασμός για να κλείσουν κάποιοι δρόμοι για την διοργάνωση της Λευκής Νύχτας που θα πραγματοποιηθεί στο Αλιβέρι στην κεντρική πλατεία στις 9 Δεκεμβρίου στις 6.30 μ.μ. έως 12.30 τα μεσάνυχτα από τον Εμπορικό Σύλλογο με την στήριξη του Δήμου. Στην φαντασμαγορική γιορτή θα πραγματοποιηθούν και πολλά hapenings με face painting, μουσική, κεράσματα ενώ το παρόν θα δώσει και ο Άγιος Βασίλης…


ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δήμου Κύμης – Αλιβερίου σε συνεδρίαση
Η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς , στις 05 Δεκεμβρίου 2023 ημέρα Τρίτη και ώρα έναρξης 11:00 π.μ και λήξης 11:30 π.μ. , θα διεξαχθεί προκειμένου να συζητηθεί και να αποφασιστεί για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Λήψη απόφασης περί ανανέωσης λειτουργίας γραφείων ανταποκριτών ΟΑΕΔ στη Κοινότητα Αλιβερίου και στην Κοινότητα Κύμης.

Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη της υπ. αριθμ. 14/2023 απόφασης Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας με θέμα: « Έγκρισης πρότασης για προσθήκη ειδικότητας στο ΕΠΑΛ Αλιβερίου για το σχ. Έτος 2024-2025».

Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη διακοπής κυκλοφορίας στους κεντρικούς δρόμους του Αλιβερίου κατά την διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου “ ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ”, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023, κατά τις ώρες 18:30 έως 00:30.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με ενημέρωση για τα θέματα μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) και τηλεφώνου και η ψηφοφορία θα γίνει τηλεφωνικά ή με αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στα e-mail: drzervas@gmail.com και στο a.rapti@kimis-aliveriou.gr, σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!