Εύβοια : “ΜΕΣΣΑΠΕΙΑ 2023”- Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου στις πολιτιστικές εκδηλώσεις


Oι καθιερωμένες καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις, ¨ΜΕΣΣΑΠΕΙΑ 2023¨, στέφθηκαν με επιτυχία, μέσα σε μια ατμόσφαιρα θετικής διάθεσης και πλήθος κόσμου.
Ο κύκλος των εκδηλώσεων ξεκίνησε με μουσική , διακρίθηκε για τις επιδείξεις αθλητικών ομάδων, παρουσιάσεις χορευτικών συλλόγων και ωδείων, βραβεύσεις, συναυλίες, πολιτιστικές δράσεις και έκλεισε με μουσικό ταξίδι από συγκροτήματα του τόπου μας.


Η θετική έκβαση αυτής της συλλογικής προσπάθειας, ήταν ουσιαστικά αναμενόμενη και αποτέλεσμα πολύμηνης προσπάθειας ανθρώπων που κατέθεσαν την ψυχή τους με αμοιβαία δεκτικότητα από το κοινό που σύλλεξε διασκεδαστικές στιγμές, αφού και φέτος χαλαρώσαμε , απολαύσαμε και φιλοξενήσαμε πολύ κόσμο.
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και η συναυλία του Κώστα Μακεδόνα και της Χριστίνας Γαλιάτσου στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία, με άφθονο τραγούδι και χορό.
Αξιοσημείωτη ήταν και η συμμετοχή Καλλιτεχνών του τόπου, με Εκθέσεις Ζωγραφικής, καθώς και η πρωτότυπη ημερίδα για παιδιά γύρω από την Αρχαιολογία από φοιτητές του Ολλανδικού Ινστιτούτου, στην αίθουσα εκδηλώσεων των Διατηρητέων κτηρίων.
Για όλους τους παραπάνω λόγους , η ΔΗ.Κ.Α.ΔΙ.ΜΕ. ευχαριστεί από καρδιάς τους συμμετέχοντες, τους χορηγούς αλλά και όλους του παρευρισκόμενους που κάθε ημέρα τίμησαν με την παρουσία τους, τις εκδηλώσεις μας, γιατί τα Μεσσάπεια δεν είναι μόνο καλοκαιρινές εκδηλώσεις, είναι μια γιορτή ενότητας, συνεργασίας, πολιτισμικής και πολιτιστικής αλληλεγγύης και κάθε χρόνο θα ανεβάζουμε και πιο ψηλά τον πήχη αγωνιζόμενοι για το καλύτερο.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!