Εύβοια: Πλήθος κατοίκων και φορέων στην κοπή της πίτας στην κοινότητα Οξύλιθου – Τα “ευχαριστώ” της Προέδρου και ο απολογισμός…!

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των Οξυλιθιωτών στο κάλεσμα της προέδρου της Κοινότητας Οξυλίθου Κλαίρης Κατσαρή την Κυριακή 22/1 στην εκδήλωση που διοργάνωσε για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας όπως το έθιμο απαιτεί.

Στην κατάμεστη αίθουσα, ο κόσμος που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, απέδειξε εμπράκτως την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο της Προέδρου Κλαίρης Κατσαρή και της έδωσε δύναμη να συνεχίσει το δύσκολο έργο της ακόμα πιο παραγωγικά.

Οι φορείς του χωριού, ο Πολιτιστικός σύλλογος και σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, δασκάλες του σχολείου και ο πρώην διευθυντής, ήταν ανάμεσα στους παρευρισκομένους.

Επιπλέον, με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση, η κ. Αλεξάνδρα Θαλασσινού επικεφαλής Αντιπολίτευσης και ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Ταξιάρχης Γλυκός.


“Με τις ευχές για υγεία για όλους από τον εφημέριο μας πάτερ Ιωάννη Αντωνίου που ευλόγησε τη πίτα μας, αλλά και όλων των παρευρισκομένων, η εκδήλωση αυτή με αυτή την τόση μεγάλη ανταπόκριση μας έδωσε δύναμη να συνεχίσουμε και να ευχόμαστε καλύτερες μέρες για το τόπο μας”, δήλωσε η Πρόεδρος της κοινότητας Οξυλίθου Κλαίρη Κατσαρή.


Τις ευχές του για χρόνια πολλά , και την αισιοδοξία πως όλα θα πάνε καλά έδωσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Δημήτρης Θωμάς ο οποίος λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης δεν παρευρέθηκε, μετέφερε η πρόεδρος.

- Διαφήμιση -


Η πρόεδρος έκανε ένα μικρό απολογισμό της θητείας αυτής που σε λίγους μήνες τελειώνει.
Μια θητεία δύσκολη λόγω των προβλημάτων της καθημερινότητας τα οποία ο Δήμος δεν μπόρεσε να λύσει και έδειξε ή ολιγωρία, ή αδιαφορία και ανεπάρκεια.

“Κληθήκαμε και αντιμετωπίσαμε μεγάλα προβλήματα με επιτυχία.
Π.χ. την μη εγκατάσταση ΣΜΑ στις Κοκκινοεκλησσιές το 2015, φτάνοντας για αυτό μέχρι και την Αποκεντρωμένη, κρατήσαμε το σχολείο μας 4/θεσιο, και στις ανεμογεννήτριες είμασταν παρών με την απομάκρυνση από το χάρτη δύο ανεμογεννητριών στη Ποτάμια, κερδίσαμε στην Αποκεντρωμένη την απαλλαγή των δημοτικών τελών για τους επαγγελματίες του Στομίου.

Αυτές τις μέρες γίνονται ασφαλτοστρώσεις στο χωριό μας. Δεν θα χτυπήσω παλαμάκια που μετά από εννιά χρόνια έγιναν τα αυτονόητα. Δεν θα ευχαριστήσω κανέναν.

Ο Οξύλιθος εννιά χρόνια απαξιώθηκε από αυτή τη δημοτική αρχή.
Σε όλη τη θητεία των εννιά χρονών δίπλα μας πάντα η περιφέρεια και βουλευτές του Νομού μας.”, επεσήμανε η Κλαίρη Κατσαρή και συνέχισε

Θέλω να ευχαριστήσω και όλα τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου, την Ειρήνη Κουλουριδη, τον Δημήτρη Νικόδημο, αλλά και τους κ. Καρτελιά και Τριανταφύλλου που σήμερα επέλεξαν να απέχουν από αυτή την εκδήλωση.
Όλους σας ευχαριστώ!!


Εύχομαι και πάλι Καλή χρονιά με υγεία και με την σιγουριά για καλύτερες μέρες για το τόπο μας”.


Το φλουρί κέρδισαν δύο μαθήτριες του δημοτικού μας σχολείου η Νεκταρία Κουλουρίδη και η Σταυρούλα Μαυρογέννη. “Κέρδισε το μέλλον του τόπο μας!” σχολίασε η πρόεδρος.

Οι βασιλόπιτες ήταν προσφορά των αρτοποιείων Κουλουρίδης Ευάγγελος και Κεράτσας Δημήτρης

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!