Εύβοια: Πρόσκληση σε ένα μαγικό ταξίδι στο κόσμο της κλασικής μουσικής στο πνεύμα των Χριστουγέννων για μικρούς και μεγάλους

Η Ομοσπονδία Εμπορίου και επιχειρηματικότητας Ευβοίας καλωσορίζει το πνεύμα των Χριστουγέννων και σας προσκαλεί στο μουσικό παραμύθι ”Ο ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ” από την Αριστοτέλειο Ορχήστρα Εγχόρδων υπό τη μουσική διεύθυνση της μαέστρου Βάνας Παπαϊωάννου.

Πολύχρωμες ψηφιακές προβολές επί της οθόνη, μικρές μπαλαρίνες επί σκηνής, τρεις αφηγητές και η μουσική του Τσαΐκόφσκι σας υπόσχονται ένα μαγικό ταξίδι στο κόσμο της κλασικής μουσικής και της ευαισθησίας την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 στις 7 το απόγευμα στο Αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας [Λ. Χαϊνά].

Αφήγηση: Αντώνης Μπακλαγιεμέζης, Έλενα Αγαπητού, Άννα Μαρία Μούντριχα.

Συμμετέχει το τμήμα χορού του Εργαστηρίου Καλλιτεχνικής Παιδείας.

Για περισσότερες πληροφορίες ομαδικών θέσεων, εκπτωτικών δυνατοτήτων στα πλαίσια της οικονομικής ενίσχυσης της δράσης της Ομοσπονδίας αλλά και ατομικών κρατήσεων παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στα τηλ: 2221022111 καθημερινές από 09.00 – 15.00 και Σ/Κ 6974128669. Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.

Στα πλαίσια της συναυλίας διατίθεται σε σχολεία, συλλόγους και φορείς εκπαιδευτικός ψηφιακός φάκελος δραστηριοτήτων

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!