Εύβοια: Το απόλυτο γλέντι του καλοκαιριού 23 Ιουνίου στην Δροσιά Χαλκίδας – Παραδοσιακό πανηγύρι με Γιώτα Γρίβα, Αντώνη Κυρίτση και πολλές εκπλήξεις!

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Κολυμβητικός Όμιλος Δροσιάς (Α.Π.Κ.Ο) διοργανώνει για 2η χρονιά το «Ελληνικό Πανηγύρι» με τραγούδια και χορούς απ΄όλη την Ελλάδα. Μεγάλο λαϊκό καλοκαιρινό πανηγύρι με Γιώτα Γρίβα στην Δροσιά την Παρασκευή 23 Ιουνίου

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6979661983 6987550509 Χορηγοί Επικοινωνίας: evia online.gr & evia woman.gr


Οι κορυφαίοι στο είδος τους τραγουδιστές και μουσικοί σας περιμένουν την Παρασκευή 23/6 στις 21:30 το βράδυ στον αύλιο χώρο του Γενικού Λυκείου Δροσιάς για ένα ξέφρενο γλέντι μέχρι πρωίας !

Το ΚΕΦΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ: Γιώτα Γρίβα, Αντώνης Κυρίτσης, Δημήτρης Τζίμας, Άννα Μώρου, και Παναγιώτης Πετεινός

Την ορχήστρα πλαισιώνουν ο Ζήσης Τσολακίδης, Σπύρος Δερδέκης και Γιάννης Μπούσουλας.

Σας περιμένουμε!!! ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ του Α.Π.Κ.Ο Δροσιάς !!!

Γλέντι μέχρι Πρωίας……..

Παρασκευή 23 Ιουνίου Βράδυ, πάμε όλοι στην Δροσιά!

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6979661983 6987550509

- Διαφήμιση -

Όταν συνδυάζεται ο αθλητισμός και ο πολιτισμός σε τοπικά δρώμενα, δημιουργείται μια μοναδική ευκαιρία για να γευτείτε και να απολαύσετε την τοπική κουλτούρα μας και την παράδοση μας.

Η εκδήλωση μας το «2ο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ του ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ» δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε τον τρόπο ζωής μας, τις παραδόσεις και την ταυτότητα της τοπικής κοινότητας μας μέσα από τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση μας.

Η ετήσια Πολιτιστική εκδήλωση του «ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ» διοργανώνεται για να τιμάμε την αθλητική κληρονομιά και την Ιστορικότητα του Σωματείου μας με συνδυασμό «τραγούδια και χορούς απ΄όλη την Ελλάδα» και δεν θα μπορούσε να λείπει ο « ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΣΙΑΣ» ο φορέας που προωθεί – διατηρεί και αναπτύσσει τον πολιτισμό της κοινότητας μας.

Τον Ευχαριστούμε από Καρδιάς που μετά από Πρόταση μας, αποδέχτηκε με χαρά να «ανοίξει» το γλέντι και να σύρει τον χορό…… μέχρι πρωίας ……

σας Π Ε Ρ Ι Μ Ε Ν Ο Υ Μ Ε!!! ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΓΛΕΝΤΙ !!!

Τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του ΑΠΚΟ Δροσιάς.

Σας περιμένουμε!!!

Χορηγοί Επικοινωνίας: evia online.gr & evia woman.gr

Θα δοθούν με κλήρωση 5 προσκλήσεις

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!