“Μάγεψε” τη Χαλκίδα ο Νίκος Πορτοκάλογλου – Η συναυλία δίπλα στον Ευβοϊκό – Πρεμιέρα για το “Μουσικό Καλοκαίρι 2023” (βίντεο)

Χιλιάδες Χαλκιδέοι βρέθηκαν χθες βράδυ στην παραλία Χαλκίδας και απόλαυσαν τον Νίκο Πορτοκάλογλου σε μια μοναδική συναυλία, δίπλα στον Ευβοϊκό. Τραγούδησαν και χόρεψαν τα «κλασσικά» μουσικά κομμάτια του, αυτά που μας συντροφεύουν εδώ τόσα χρόνια.

Η ατμόσφαιρα ήταν μοναδική και η επικοινωνία του μεγάλου μας τραγουδιστή με τον κόσμο εντυπωσιακή… Η γεμάτη παραλία θύμισε συναυλίες άλλων εποχών, ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι απόλαυσαν τον αγαπημένο τραγουδιστή άνθρωποι κάθε ηλικίας.

Μια συναυλία – γιορτή λοιπόν, μια παραλία γεμάτη, με τον Νίκο Πορτοκάλογλου να μαγεύει το κοινό και οι φωνές τους να γίνονται ένα…

Πρόκειται για μια σειρά συναυλιών που θα πραγματοποιηθούν με ελεύθερη είσοδο, την επόμενη χρονική περίοδο σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα, με στόχο την ψυχαγωγία κατοίκων και επισκεπτών, αλλά και την προβολή του τόπου μας, όπως και την πολιτιστική ανάπτυξη της Στερεάς Ελλάδας.

- Διαφήμιση -
Δείτε βίντεο και φωτογραφικά στιγμιότυπα που κατέγραψε το eviaonline
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!